Hoi, ik ben Anouk

Ik verzorg al 17 jaar workshops


Hoi, mijn naam is Anouk en ik ben een creatieve avonturier! Ik groet de wereld vanuit de buitenlucht tussen al dat mooie en wonderbaarlijke groen. Voor mij is dit een plek van rust, bezinning en inspiratie! Een plek waar ik graag met mijn zelfgemaakte keramische pannen, potten, ingrediënten en primaire elementen zoals water en vuur aan de slag ga. Ik geniet ervan om midden in de natuur mijn liefde en kennis van de wereldse keuken op een vrije maar professionele wijze over te dragen.

Naast de buitenkeuken kunnen we ook heerlijk kokkerellen in de de knusse huiskamer keuken of de sfeervolle keuken in de kelder! In mijn 15 jaar ervaring heb ik uiteenlopende gezelschappen mogen ontvangen en inspireren met een onvergetelijke avontuur. De waanzinnige belevenis en combinatie van natuur, koken, lekker eten en een goede sfeer nodigt je uit voor een herhaling. Ik krijg er zelf geen genoeg van! Je bent met je gezelschap even weg van al dat drukte waardoor nog meer op elkaar kunt inzoomen en de kookervaring. 

Mijn uitgangspunt en kracht ligt niet alleen op cultureel koken maar ik leg ook graag de accenten op verbintenis, gezelligheid, samenhorigheid, teamwork, creativiteit, eenheid en zelfontwikkeling.  
Het prachtige kampvuur nodigt je uit om aan te schuiven, met je warme bordje vol lekkers onder de blauwe hemel! Ik kan niet wachten om jou en je gezelschap mee te nemen op dit bijzonder avontuur! 0 recensies

Anouk heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.