Hoi, wij zijn Boy & Laura

Wij verzorgen al 22 jaar workshops

Hi, wij zijn Laura en Boy! Wij zijn al meer dan 18 jaar actief in de Rhönradsport. Na vele succesvolle jaren besloten wij separaat een carrière te beginnen als artiest. Laura in Duitsland en Boy in Nederland. In 2011 bracht de Wereld Kampioenschappen ons samen waar wij beide de gouden medaille wonnen. Kort daarna kwamen wij samen en ontwikkelde wij een unieke Duo Show. Inmiddels hebben wij 10 verschillende acts in ons portfolio die wij meer dan 250 keer per jaar opvoeren in het binnen- en buitenland.

In het afgelopen jaar hebben wij duo opgetreden voor gala shows, theater producties, varieté shows, bedrijfsfeesten, privé evenementen, festivals en tv shows.

Naast onze optredens geven wij ook ( privé ) lessen en workshops. Ben je dus ook zoek naar een leuke en unieke workshop voor jullie volgende uit, dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Heb je vragen stuur ons gerust een bericht. Tot snel!3 recensies

Boy & Laura scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • EM
  Emma
  5.0/5

  Zei: "Superservice!"
  We vierde het kinderfeestje van mijn zoon bij Circus Sensation. Wat een feest en plezier. De kinderen hebben veel geleerd op een speelse manier. Limonade, koffie en thee gratis. Superservice!

  Ontdek deze activiteit c621-84ea-5266-f5fc
 • RE
  Rene
  5.0/5

  Zei: "Echt een aanrader"
  Echt een aanrader. Een mooie eigen locatie met veel verschillende disciplines. Ze maakte een les aangepast op mijn wensen. Ik kwam voor Rhönrad maar zag de doeken hangen en was gelijk enthousiast. Zeer behulpzame trainers en vol met kennis

  Ontdek deze activiteit 93b2-5955-e327-0a38
 • LI
  Lisa de W
  5.0/5

  Zei: "Echt heel tof!"
  Wat een geweldige ervaring en leuke mensen. Wist niet dat ik zoveel kon. In het rad rollen was echt heel tof!

  Ontdek deze activiteit 6cb0-e283-5d44-2977
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.