Hoi, ik ben Coen

Ik verzorg al 24 jaar workshops


Hallo! Mijn naam is Coen en ik ben percussionist, songwriter en kleinkunstenaar. Door heel Nederland geef ik percussie workshops en lessen Afrikaans trommelen. Met een jazz-drummer als vader ben ik al vroeg in aanraking gekomen met ritme en muziek.

Het volgen van verschillende cursussen en workshops en het spelen in diverse groepen en bandjes, hebben mij tot een allround drummer, percussionist en performer gemaakt.

Sinds 1998 is mijn hobby mijn werk.

Mijn publiek variëert van managers tot verstandelijk gehandicapten; van moeders tot moeilijk opvoedbare jongeren. Ik geef trommel workshops voor families, bedrijven, scholen, stichtingen, verenigingen en buurthuizen door heel Nederland.

Ik ben verslingerd aan mijn conga’s en djembé’s en ik wil graag mijn passie voor percussie met je delen. Want ik vind het heerlijk om met mensen te werken en samen iets moois te produceren. Sinds 1998 heb ik het voorrecht gehad om letterlijk honderden mensen een onvergetelijk feestelijke percussie ervaring te bezorgen. Een herinnering om te koesteren…

Bekijk dus snel mijn aanbod!



3 recensies

Coen scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • PA
  Pamela Stolze
  5.0/5

  Zei: "Jullie deden het echt fantastisch!"
  Jullie deden het echt fantastisch! De opening van het Madagaskar Verblijf was hierdoor een super geslaagde middag. Goede muziek, goed weer, de apen deden goed mee! Publiek razend enthousiast.

  Ontdek deze activiteit 69a2-d48f-3f0b-2ca9
 • GE
  Gemma, Marinus, John en Gerrie
  5.0/5

  Zei: "Je workshop was helemaal fantastisch!"
  Je workshop was helemaal fantastisch! Wat knap dat je iedereen enthousiast krijgt en erbij betrekt, van jong tot oud. En je uitgangspunt: alles is goed, werd ook erg gewaardeerd! We horen alleen maar positieve reacties. Echt iedereen heeft lol gehad. Bedankt voor je bijdrage aan ons buurtfeest!

  Ontdek deze activiteit fb15-a1bd-a2ab-cf5b
 • MA
  Martin Waser
  5.0/5

  Zei: "één woord: fenomenaal!"
  Ik kan je website volschrijven met het spannende gevoel wat iedereen had, toen ze de zaal inkwamen. Ook kan ik een verhaal schrijven over het enthousiasme van jou, wat je direct over wist te brengen op de groep. Het Afrikaanse lied dan, wat de gehele dag te horen was. Of de spontane sessie, die tijdens het avondfeest werd gedaan met een aantal barkrukken. Ach, de ruimte is beperkt, dus ik hou het maar bij één woord: FENOMENAAL!

  Ontdek deze activiteit fbc2-f1d1-bd3b-075b
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.