Hoi, ik ben Dez

Ik verzorg sinds kort workshops


Ik ben het gelukkigst op twee wielen en daarmee bedoel ik op mijn BMX-fiets waar ik al 10 jaar onafscheidelijk van ben. De vrijheid, de kick en de uitdaging om steeds weer nieuwe skills uit te oefenen dat is onbeschrijfelijk! Ik prijs mezelf gelukkig dat ik van een te gekke hobby mijn werk heb mogen maken! Ik heb bij ISH de opleiding ‘Podium Artiest’ afgerond en daarmee combineer ik mijn BMX skills tot het entertainen van mijn publiek.  De officiële benaming van de kunsten die ik met mijn BMX uithaal is BMX Flatland, dit staat ook wel bekend als het moeilijkste onderdeel binnen de BMX Freestyle sport. Door jaren te oefenen en meegedaan te hebben aan events en competities ben ik ondertussen sinds 2007 regerend Nederlands Kampioen. 


Tijdens het geven van de workshops geniet ik ervan om jullie mee te nemen in de wereld van BMX Freestyle sport. Ik leer jullie allerlei basis skills en wat het BMX’en precies inhoudt. Wie weet heb je de smaak direct te pakken! Zijn jullie op zoek naar een sportieve, vernieuwende
en vooral uitdagende activiteit dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres. Tot snel!0 recensies

Dez heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.