Hoi, ik ben Dwayne

Ik verzorg sinds kort workshops


Mijn creativiteit is mijn passie en brandstof waarmee ik in volle vaart altijd mijn hart volg. En via die weg wil ik andere graag motiveren en inspireren. Ik heb me altijd gericht op verschillende doelgroepen, zowel jong als oud, die dat extra zetje en aandacht nodig hebben. Om ze op weg te helpen in het ontwikkelen van zichzelf en het optimale uit het leven te halen. Mijn praktijkervaring, social skills en brede creativiteit maakt mij wie ik ben. Met wel 10 jaar ervaring in het geven van verschillende workshops op het gebied van muziek, gymnastiek, design, urban cultuur, dans, multimedia en grafische skills.

Ik ben ondernemend, sociaal, gedreven, vriendelijk en sta met beiden benen op de grond, tenzij ik mijn acrobatische skills aan het uitoefenen ben! Mijn workshops zijn altijd laagdrempelig en ik zorg voor een aangename sfeer waarbij iedereen zich gelijk thuis voelt. Bekijk mijn aanbod en ontdek welke creatieve uitdagingen wij samen aangaan. Tot gauw!0 recensies

Dwayne heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.