Hoi, ik ben Esther

Ik verzorg al 18 jaar workshops


Lieve mensen, ik ben Esther een bruisende vinoloog uit IJsselmuiden. Ik ben een gastronoom in hart en nieren met de passie en uitdaging om de smaakpapillen te verrijken en verrassen. Ik heb een prachtige weg afgelegd met het opdoen van een hoop leuke ervaringen en kennis sinds de 16 jaar in mijn bedrijf Anywine en  als docent bij de Kook- & Wijnschool van de Librije. Tijdens deze reis heb ik  mijn certificering als RegisterVinoloog® en “Aanbevolen Wijndocent” ontvangen. Ook heb ik naast wijn & spijs mijn liefde voor thee ontwikkeld en als gecertificeerd Theesommelier geef ik allerlei heerlijke borrelende thee workshops. Ik nodig je uit om samen met mij een smakelijke reis te maken waar je blij van wordt. 1 recensie

Esther scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • HE
  Herman en Ellie Feenstra
  5.0/5

  Zei: "Het was echt klasse!"
  Het was een fantastische belevenis. Ook de familie heeft bijzonder genoten van de wijnproeverij. En je doet het zo relaxt, je geeft iedereen de ruimte en laat iedereen in zijn / haar waarde. Je deskundigheid wordt vriendelijk verpakt en schijnt door alles heen. Het was echt klasse!

  Ontdek deze activiteit 6a14-8cdf-fff1-04ca
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.