Hoi, ik ben Ferry

Ik verzorg al 4 jaar workshops


Hi, mijn naam is Ferry! In 2017 uitte ik mijn zorgen over de toename van automatisering en de veranderende rol van mensen in organisaties bij mijn goede vriend Jonathan Flores. Samen deden wij onderzoek naar de invloed van automatisering en Artificial Intelligence op de positie van mensen binnen organisaties en kwamen al snel daarna met de eigen term “Brand Humanizing”, een visie en werkwijze die bedrijven menselijker en toekomstbestendig maakt.

Menselijker werken dankzij technologie
Het gedachtegoed achter Brand Humanizing, namelijk menselijker werken met behulp van technologie, is niet uit de lucht komen vallen. Ik heb binnen verschillende middelgrote en grote bedrijven gezien dat mens en machine beide op de verkeerde functie waren gezet. Het resultaat? Overspannen medewerkers en automatisering die niet voor – maar juist tegen de klanten werkte. Dit vormde het fundament voor de filosofie achter Brand Humanizing, dat tevens onderschreven is door o.a. Steven Kotler (NYT Besteller) en Mona Keijzer (Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat).

Tijdens mijn levendige Keynotes en workshops vertel ik je met veel passie wat voor impact technologie heeft – en gaat hebben – op ons zakelijke en privé leven. Daarnaast daag ik mijn toehoorders uit om op basis van de Brand Humanizing filosofie anders te gaan nadenken over het inzetten van technologie en mensen op een manier die we nu nog niet voor mogelijk houden. 0 recensies

Ferry heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.