Hoi, ik ben Fleur

Ik verzorg al 2 jaar workshops


Een professionele visagie salon in Rotterdam. Bij Fleur kun je terecht voor verschillende make-up en schoonheidsbehandelingen, workshops, feestjes, maar ook cursussen. Wij werken uitsluitend met geschoolde visagistes en schoonheidsspecialistes. Iedere beauty professional heeft haar eigen specialisatie en voor de behandelingen gebruiken we altijd topproducten om zo de klant de beste behandeling te kunnen geven. Deze beauty specialistes willen dat iedere klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat en zich nog mooier voelt dan toen ze bij ons binnen kwam.

Naast behandelingen bieden wij ook verschillende workshops en visagie opleidingen aan. Je kunt ook voor verschillende feestjes bij ons terecht. Tot slot hebben we voor professionals een groothandel met een uitgebreid assortiment aan make-up producten. Deze visagie beauty salon is opgericht door Fleur Bakker. Een visagiste met ruime ervaring en passie voor het vak. Samen met haar professionele team bezorg Fleur Bakker haar klanten een onvergetelijke ervaring en altijd een warm welkom in haar salon te Rotterdam.3 recensies

Fleur scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • DE
  Deniece Straatman
  5.0/5

  Zei: "Super leuk beauty feestje"
  Super leuk beauty feestje geweest voor mijn 6 jarige dochter.! Alles is top geregeld en het personeel is heel vriendelijk. Mijn dochter heeft een onvergetelijke dag gehad. Echt een aanrader!

  Ontdek deze activiteit c166-5b34-4956-be99
 • CA
  Carmen Veen
  5.0/5

  Zei: "Heel klantvriendelijk!"
  Heel klantvriendelijk! Mijn dochter vierde haar grote meidenfeestje en had een leerzame make-up workshop.

  Ontdek deze activiteit 2f12-104e-ad4c-6f75
 • YV
  Yvonne Verboon
  5.0/5

  Zei: "Onwijs bedankt voor de gezellige middag"
  Onwijs bedankt voor de gezellige middag afgelopen zaterdag bij jullie de workshop visagie gehad.. Kom zeker bij jullie terug!!!

  Ontdek deze activiteit bbd4-00fd-f9a9-8295
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.