Hoi, ik ben Hans

Ik verzorg sinds kort workshops

Mijn hart en kracht ligt in het verbinden en helen van anderen. Door dit samen te doen ontstaat er eensgezindheid. Sinds 1993 doe ik dit gepassioneerd en werk ik met de volgende essentiële key elementen; ritmes, klanken, geluidsfrequenties en bewegingen. Met veel enthousiasme en positieve energie begeleid ik uiteenlopende vormen van activiteiten. Alle sessies staan in het teken van plezier, luisteren, afstemmen, samenwerken, groepsgevoel en verbinding; de ene vorm wat meer dan de andere. Ik ben inzetbaar in vrijwel alle soorten gelegenheden, locaties, plaatsen en groepen.
Door het resoneren van positieve en energieke klanken, beweging en ritmes ontstaat er een natural flow waar we samen in opgaan. Het is een experience van innerlijke rijkdom waar je veel over jezelf en over anderen komt te weten. Doen jullie mee? Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!2 recensies

Hans scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • KV
  KVLO IJselstreek
  5.0/5

  Zei: "Dank voor de geweldige middag!"
  We hebben een hele leuke energizer boomwhackers gehad. Iedereen vond het leuk. Mede daardoor een gezellige sfeer de rest van de avond. Dank daarvoor

  Ontdek deze activiteit
 • ME
  Medapharma
  5.0/5

  Zei: "De percussie workshop was geslaagd!"
  Binnen 5 minuten was zelfs de meest a-ritmische deelnemer enthousiast aan het trommelen bij de percussieworkshop. Spelenderwijs werden we door Hans zo geïnstrueerd dat we al heel snel swingende Cubaanse carnavalsmuziek aan het spelen waren. Een hele leuke activiteit om tijdens of na een vergadering de zinnen te verzetten en zo ook op een geheel andere manier samen te werken. Met de nodige humor weet Hans alles goed uit te leggen zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen aan deze activiteit. Een aanrader!

  Ontdek deze activiteit
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.