Hoi, ik ben Harry

Ik verzorg sinds kort workshops


Hoi! Ik ben Harry en met mijn accordeon ben ik een wandelende feestelijke muziekdoos, waar ik ook ga is plezier, vreugde en een feestje gegarandeerd. Ik bespeel de accordeon al vanaf jongs af aan, het is de rode draad in mijn leven maar ook als tool om andere te raken en inspireren.  

Het is een sterke combinatie van entertainen, het betrekken van mijn publiek en cursisten door het uitvoeren van meezingliederen waardoor er saamhorigheid ontstaat. Samen lachen, gieren, brullen en genieten van het leven! Ik ben overal inzetbaar met mijn accordeon, als entertainer en workshopdocent, voor allerlei gelegenheden en thema's, voor jong en oud. Bekijk mijn workshop aanbod en laten we er samen een onvergetelijke feestje van maken! 2 recensies

Harry scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • PE
  Peter
  5.0/5

  Zei: "Wij zullen je altijd aanbevelen"
  Harry, ik hoop dat je veel geboekt wordt, want je bent echt heel goed. wij zullen je altijd aanbevelen, dat begrijp je! Groetjes

  Ontdek deze activiteit 1d8c-86e3-7392-5c18
 • JO
  Johan
  5.0/5

  Zei: "Een bijzondere gezellige happening"
  Hallo Harry, we wilden je graag nog even hartelijk bedanken voor de enorme leuke manier waarop jij afgelopen zaterdag (16-08-2014) de workshop smartlappen zingen hebt gegeven ter gelegenheid van de vijftigjarige verjaardag van mijn vrouw. Jij wist op een uistekende en natuurlijjke manier de groep mee te krijgen en hebt er een bijzondere gezellige happening van gemaakt; onze complimemten voor jouw vakmanschap!

  Ontdek deze activiteit 27dd-0b34-073d-d0f6
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.