Hoi, ik ben Ilona

Ik verzorg sinds kort workshops


Hoi! Mijn naam is Ilona en ik verwelkom jullie allemaal in mijn wereld van creatieve uitspattingen en uitdagingen. Waar ik als creatief bijtje mijn grenzen verleg en iedereen een onvergetelijke creatieve ervaring mee wil geven. Van beroep ben ik creatief coach en kunstenares. Ik heb een uiteenlopende achtergrond van creatieve ondernemingen die samenkomen tot één bruisende skill. Ik heb de opleiding ‘Mode & kleding’ gedaan en gewerkt als vormgeefster, styliste, visual merchandiser en illustrator. Ik geef daarbij diverse teken- en schilderlessen. Zoals jullie lezen stroomt creativiteit door mijn bloed en dit vertaalt zich in verschillende vormen. Het geeft me rust en ontspanning, het is de rode draad in mijn leven. 


Graag deel ik dit bijzondere gevoel met jullie in kleine en grote gezelschappen ongeacht leeftijd en achtergrond. Bekijk mijn aanbod en wellicht maken we samen een duik in het creatieve proces!0 recensies

Ilona heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.