Hoi, ik ben Ilse

Ik verzorg sinds kort workshops


Hi, mijn naam is Ilse. Ik ben woonachtig in Wagenberg en heb een toffe workshoplocatie in Oosterhout(Noord-Brabant). Het is een ruime en rustige plek met een warme woonkameruitstraling en een gezellige lange tafel. Als kind was ik al ontzettend creatief. De laatste jaren is de liefde voor creativiteit opnieuw aangewakkerd. Tijdens mijn workshops komt alles samen waar ik het meest gelukkig van word; creativiteit, fotograferen en schrijven. Ik neem je graag mee op mijn creatieve avontuur en je inspireren tijdens mijn workshops.

Inmiddels ben ik een groot liefhebber van handlettering, brushlettering,  houtbranden, weven, haken, macrameeën en fotografie.  Graag wil ik  anderen de voordelen van creativiteit laten ervaren door (ouder-kind) workshops en kinderfeestjes te organiseren in Oosterhout, Breda en omstreken. Creatief ontspannen is een verademing in ons drukke bestaan. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in mijn creatieve wereld en te  inspireren. Ik verzorg naast de workshops in mijn workshopruimte in Oosterhout ook creatieve bijeenkomsten aan huis, bij bedrijven, op scholen of in winkels vanaf 6  personen. Alle materialen neem ik met me mee!5 recensies

Ilse scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • PA
  Paula Hoeve Van De Ven
  5.0/5

  Zei: "Zeker voor herhaling vatbaar."
  Hele leuke en leerzame workshop macramé gevolgd. Ilse denkt mee en helpt erg goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Ontdek deze activiteit 2f9b-8ab1-3e42-3232
 • PE
  Petra de Boer
  5.0/5

  Zei: "We gingen allemaal met iets moois naar huis."
  superleuke workshop houtbranden gedaan. ilse legt het heel goed uit. we gingen allemaal met iets moois naar huis. ontzettend leuke ideeën opgedaan om thuis verder mee aan de slag te gaan. ook om leuke persoonlijke cadeautjes te maken!

  Ontdek deze activiteit 6cd4-e897-e3cc-fc23
 • LA
  Laura Groen
  5.0/5

  Zei: "Leuke en ontspannende workshop"
  Leuke en ontspannende workshop! We zijn met een mooi resultaat maar huis gegaan. Drinken werd in overvloed aangeboden, heel fijn als je zo geconcentreerd bezig bent!

  Ontdek deze activiteit fd61-3d18-408c-c8dc
 • PE
  Petra Verschoor
  5.0/5

  Zei: "Echt een feestje!"
  Super workshop! Hout branden is met Ilse echt een feestje!

  Ontdek deze activiteit 955d-3fd3-7324-134e
 • HI
  Hillie Kuiper
  5.0/5

  Zei: "Heel vriendelijk en gezellig!"
  Ilse geeft heel goede aanwijzingen tijdens de workshop! Ze let goed op hoe je het doet en geeft dan tips.En ze is heel vriendelijk en gezellig!

  Ontdek deze activiteit 075a-b274-7763-0c5f
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.