Hoi, ik ben Jacqueline

Ik verzorg al 14 jaar workshops

Hallo! Mijn naam is Jacqueline. Al in januari 2009 ben ik als ondernemer gestart met een breed aanbod in creatieve workshops. Ik verzorg deze workshops en activiteiten door heel Nederland. Wat ik in het geven van workshops of cursus belangrijk vind is dat iedereen op een ontspannen manier ontdekt wat er allemaal mogelijk is en zijn eigen creativiteit kan ontplooien.

Het werken met powertex in combinatie met een diversiteit aan materialen is een ontdekkingstocht om je creativiteit te ontplooien.

In de powertex heb ik meerdere certificaten behaald zodat ik deze technieken ook aan anderen kan overbrengen. Mijn schilderijen zijn voornamelijk abstract en kleurrijk. Mezelf blijven ontwikkelen doe ik o.a.door bij andere kunstenaars een workshop te volgen met nieuwe technieken. Deze zijn dan weer goed te combineren met de powertex.

Atelier in Zutphen
Mijn atelier in Zutphen is een fijne werkplek met veel creatieve materialen. Het atelier is dan ook een grote inspiratiebron voor jong en oud. Indien gewenst kunnen de diverse workshops ook worden gecombineerd met een lunch of Mediterrane en Indische gerechten voor een diner of buffet. Dit organiseer ik in samenwerking met Hans Drijsen van Kookatelier Boschloo.

Op locatie
Op meerdere locaties in Nederland kan ik een activiteit verzorgen, vaak in combinatie met een high tea of lunch. Er zijn een tal van mogelijkheden voor: vrijgezellenfeestjes, teambuilding, bedrijfs- en teamuitjes, familie- of vriendendag, kinderactiviteiten bij bedrijven of B.S.O. 's

Workshop aanbod:
mozaïeken(a la Gaudi), powertex(verharder) schilderijen of beelden, sieraden, klompen pimpen, decoupage (pimpen met papier, bijv. vogelhuisje of koe), bloemschikken, porselein verven (o.a. etagère, tapas of thee ), Venetiaanse maskers beschilderen, encaustic (bijenwas,schilderen met strijkijzer)

Neem gerust contact op om wensen door te nemen.3 recensies

Jacqueline scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • DA
  Dagmar Jongejan
  5.0/5

  Zei: "Goede en gezellige begeleiding"
  Ontzettend leuke workshop mozaïeken gehad op Camping het Waldhoorn. Veel keuze, goede en gezellige begeleiding. Zeker een aanrader!

  Ontdek deze activiteit 82c7-9619-7359-243f
 • JE
  Jeanet Oolbekkink
  5.0/5

  Zei: "Duidelijk en behulpzaam"
  vandaag de mozaiek workshop gehad. Was ontzettend leuk. En de werkstukken worden ontzettend mooi. Dus ook voor beginners zoals ons. En de begeleider was erg goed,duidelijk en behulpzaam.

  Ontdek deze activiteit 4da1-9efe-a213-6dfc
 • MA
  Mariëlle Linthorst
  5.0/5

  Zei: "Super leuke gezellig creatieve ochtend gehad"
  super leuke gezellig creatieve ochtend gehad

  Ontdek deze activiteit 10af-a9e6-dc69-2e82
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.