Hoi, ik ben Jairsingho

Ik verzorg sinds kort workshops

Ik kwam er al op héél jonge leeftijd achter dat ik een enorme passie heb voor dans en muziek, wat zich vertaalt in talent. Mijn Portuguese en Antilliaanse roots leveren een ontzettende bijgedrage aan mijn muzikale ontwikkeling en daar ben ik tot de dag van vandaag dankbaar voor! Ik maakte namelijke op jong leeftijd kennis met muziekstijlen zoals latin music, hip hop, soul, funk jazz en de verschillende ritmes van deze stijlen. Mijn passie voor het dansen is zo groot dat ik mijn snel groeiende en succesvolle voetbalcarrière en de hierin aangeboden kansen passeerde. Ik wilde nog alleen maar mijn hart volgen en dansen. Het was een gewaagde keuze maar het bleek achteraf de juiste te zijn waar ik geen spijt van heb. 

Voordat ik het wist begon het balletje te rollen en boekte ik succes met dansen. Ik werd lid van een te gekke dans crew uit Duitsland en samen hebben we verschillende nationale titels bemachtigd, we had so much fun! Terug in stapte ik in een nieuwe breakdance crew genaamd Floorillaz. Ik mag met veel trots zeggen dat we met Floorillaz in de Nederlandse dancescene naamsbekendheid hebben bemachtigd en een groot publiek hebben bereikt via social media, battles, showcases en het verzorgen van workshops. 

Met de intensiteit en passie voor het dansen wil ik graag jong en oud inspireren en raken om ‘het leven als een dans te zien’. In de workshops die ik jullie bied kunnen we alle kanten uit qua stijlen en niveaus. Ik beheers verschillende dansstijlen en los daarvan ben ik niet in één hokje te plaatsen. Geef mij een ruime dansvloer, muziek en alles is mogelijk! Samen gaan we op in het dansen en hebben we fun! Check mijn aanbod en let’s dance!0 recensies

Jairsingho heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.