Hoi, ik ben Jassin

Ik verzorg sinds kort workshops


Dag Lieve mensen! Ik ben Jassin en ik verzorg al jaren met veel plezier graffiti workshops voor jong en oud. Voornamelijk ben ik in het onderwijs en voor bedrijven actief, maar ook voor particuliere aangelegenheden zoals vrijgezellenfeesten of een uitje met vrienden ben je bij mij aan het juiste adres. Het allerbelangrijkste vind ik dat we samen terugkijken op een super geslaagde activiteit met toffe creaties en een aangename tijd! Jullie bepalen met welke insteek de creatieve uitdaging wordt aangegaan. Zo bied ik workshops aan ter ontspanning, als gezamenlijke doel, teambuilding, themagericht of ter ontwikkeling van je kunstzinnigheid. Maar misschien vinden jullie het gewoon super leuk vinden om eens los te gaan met spuitbussen verf op een lege vlakte. Aan mij heb je een enthousiaste docent en neem ik iedereen mee in het proces, van begin tot eind. Graag geef ik jullie de basisvaardigheden van het graffiti spuiten mee en motiveer ik jullie de vrijheid te nemen om een eigen stijl te ontwikkelen en daar mee te gaan experimenteren. Benieuwd naar de mogelijkheden wat je allemaal met street art kunt doen? Boek een workshop en begin met ontdekken! Tot ziens!10 recensies

Jassin scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • HI
  Hilde Blondeel
  5.0/5

  Zei: "Pimp je speelplaats!"
  Vandaag namen 5 en 6 zelf de touwtjes in handen. Om een kale muur te pimpen bestelden de juffen een workshop bij Jassin. En vandaag was het eindelijk zo ver. Jassin kwam uit het verre Breda om ons in te wijden in de wereld van de graffiti. Hij deed dat op onnavolgbare wijze. Hij had onze aandacht meteen vast. Hij vertelde hoe we dikke lijnen, dunne lijnen kunnen spuiten, hoe we vermijden dat de verf gaat druipen, hoe we dubbele letters moeten tekenen, hoe we die dan kunnen opvullen. Ja, we hebben heel wat geleerd! En toen mochten we zelf aan de slag. Eerst in groep een ontwerp maken, dan een werkschort aan, overschoenen en een mondkapje en we konden beginnen. Eerst wat onwennig maar algauw alsof we nog niets anders gedaan hadden. Jassin liep rond, gaf tips en hielp hier en daar. Dat het koud was en af en toe regende kon ons helemaal niet deren. Niemand zeurde, niemand kloeg. Het werd een namiddag die we ons nog lang zullen herinneren! Nu moeten onze panelen drogen en nog behandeld worden tegen het vocht. En dan! Dan komen ze aan de schoolmuur te hangen! Best spannend! Jassin, hartelijk dank voor deze fijne namiddag!

  Ontdek deze activiteit Pimp-je-speelplaats
 • KA
  Karlijn de Vries
  5.0/5

  Zei: "Het was een zeer geslaagde activiteit!"
  Het was een zeer geslaagde activiteit! We hebben de kunstwerken in ons kantoorpand opgehangen en iedereen is er erg trots op. Nogmaals dank voor je hulp en enthousiasme!

  Ontdek deze activiteit
 • EL
  Ellen Van den Eynde
  5.0/5

  Zei: "We hopen dit in de toekomst nog te herhalen"
  We hoorden van onze mensen dat de Graffiti workshop absoluut geslaagd was. Hartelijk bedankt daarvoor dus! We hopen dit in de toekomst nog te herhalen.

  Ontdek deze activiteit
 • KI
  Kim Kempen-Peeters
  4.5/5

  Zei: "Erg tevreden"
  We waren weer erg tevreden over de workshop.

  Ontdek deze activiteit
 • WI
  Wilma van Wijnen
  5.0/5

  Zei: "Hopelijk tot volgend jaar"
  Zelf ben ik er dit jaar helaas niet bij geweest, maar via mijn collega's gehoord en aan de foto's te zien, is het weer een succes geweest. Veel dank en natuurlijk hopelijk tot volgend jaar!

  Ontdek deze activiteit
 • CH
  Christian Stam
  5.0/5

  Zei: "Onwijs leuke workshop"
  Het was echt een geweldige middag gisteren. Onwijs leuke workshop en erg blij met het resultaat. Bedankt!

  Ontdek deze activiteit
 • MA
  Mariejanne
  5.0/5

  Zei: "Super goed, aardig en behulpzaam"
  Het was een superleuke workshop. Overal hebje rekening mee gehouden. Van beschermende kleding tot overschoentjes - voor het geval we door het natte gras moesten lopen. Iedereen was erg enthousiast en gedreven. Het is een goede keuze geweest. Jassin was super goed, aardig en behulpzaam.

  Ontdek deze activiteit
 • MA
  Marijke Heeze
  4.5/5

  Zei: "Leuke workshop graffiti"
  Ik wil jou en Jassin bedanken voor de leuke workshop gisteren. Uiteindelijk waren we slechts met 16 deelnemers. De afwezigen hadden ongelijk.

  Ontdek deze activiteit
 • EV
  Evelien Barbe
  5.0/5

  Zei: "Immens geamuseerd"
  Goeie morgen! Workshop was top! Iedereen was super tevreden en we hebben ons immens geamuseerd! Dank je wel voor de goeie en snelle service! Evelien

  Ontdek deze activiteit
 • AN
  An Schepens
  5.0/5

  Zei: "De max"
  Jasin was de max! Zeer tevreden leerlingen.

  Ontdek deze activiteit
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.