Hoi, ik ben John

Ik verzorg al 19 jaar workshops

Ik ben geboren en getogen in Nairobi, Kenia met Ugandese roots. Al op jonge leeftijd begon ik met dansen. Na mijn studie Antropologie kreeg ik de unieke kans om naar Nederland te komen om een opleiding Moderne dans te volgen aan de School voor nieuwe dansontwikkeling in Amsterdam. 

In 2006 heb ik in Utrecht mijn dansschool Studio LionPaw opgericht. Inmiddels geef ik al jaren wekelijkse lessen in Afrikaanse dans en geef ik workshops aan scholen, bedrijven en instellingen. Een workshop Afrikaanse dans is ook een ontzettend leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis!

In al mijn lessen en workshops staat plezier en het samen dansen voorop, dat laatste vooral in het kader van Ubuntu. Ik vertel over de Afrikaanse rituelen die bij de dansen horen. Maar je gaat vooral bewegen. Iedereen kan meedoen, met of zonder danservaring. 

Daarnaast vertel ik verhalen en organiseer ik culturele reizen naar Uganda.0 recensies

John heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.