Hoi, ik ben Judith

Ik verzorg sinds kort workshops


Met veel trots wil ik het geluk met jullie delen dat ‘het leven heerlijk smaakt’! Dit ervaar ik namelijk doordat ik mijn grote passie in mijn beroep mag uitoefenen door te koken, eten en het verbinden van mensen. Opgegroeid in Noord-Holland en van Surinaamse komaf is gezelligheid in combinatie met lekker eten met de paplepel ingegoten. De betoverende maaltijden van mijn moeder (oma Kate) waarmee we zijn opgegroeid, zijn mij altijd bijgebleven. Met dezelfde passie en liefde vertaal ik mijn gerechten tot genietmoment waar mensen samenkomen om te eten en te praten. Daaruit is het concept ontstaan om ‘keukengesprekken’ te organiseren, een mooie gelegenheid om allerlei onderwerpen aan te gaan onder het genot van een heerlijke maaltijd. 

Middels de opleiding Professioneel Communiceren die ik bij Phoenix volgde begeleid ik de gesprekken, verbind ik mensen en worden smaakpapillen verrast. Het is een gewoonte in mijn cultuur dat iedereen gezellig meehelpt tijdens het koken en vervolgens samen te smullen en gesprekken te delen met elkaar. 

Tot slot in het kort mijn loopbaan: ik heb de ervaring ‘allround catering’ opgedaan bij een kleine allround cateraar in de Amsterdamse Jordaan. Parallel daaraan volgde ik een studie aan de middelbare hotelschool in Amsterdam. Daarna heb ik mijn cateringervaring uitgebreid als manager bij o.a. HMSHost Schiphol en eventmanager bij ABN AMRO Private Clients.
Houden jullie ook van gezelligheid waarin al je zintuigen geprikkeld worden met de combinatie koken, eten en samen gesprekken te voeren, schuif dan eens lekker aan!0 recensies

Judith heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.