Hoi, ik ben Keatian

Ik verzorg sinds kort workshops


Hoi, ik ben Keatian! Ik ben van alle markten thuis, een veelzijdige workshop docent die een hoop leuke uitdagingen en activiteiten te bieden heeft! 
In 2015 heb ik mijn dansopleiding gehaald en ik zit bij een dancecrew bekend als ‘Team rode sneakers’ waar ik het super naar mijn zin heb. Ik heb als professional en top -class dans artiest/ choreograaf de afgelopen 9 jaar daarin workshops gegeven, maar er is nog meer wat ik doe en kan! Ik ben intensief actief geweest in de vechtkunsten en heb de titel Nationaal Karate Kampioen behaald. Met oog voor detail en passie voor muziek heb ik me als hobbyist verdiept in het mixen van muziek en Music & Video-editing. En als ik niet bezig ben met dansen, vechtkunsten of muziek - video editing, dan tref je mij met mijn vingers op de controllers, gefocust met het vertoeven en veroveren van gaming platforms.  
Mijn vrienden omschrijven mij als een enthousiaste, passievol en energieke ondernemende jongeman die graag anderen wilt motiveren, skills wil delen en vooral veel plezier heeft met alles wat ik doe. Ik deel graag mijn kennis met jullie dus neem een kijkje in mijn aanbod!0 recensies

Keatian heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.