Hoi, ik ben Kim

Ik verzorg al 2 jaar workshops


Hoi mijn naam is Kim! Ik ben een boeiende creatieveling! Naast mijn werk als grafische vormgever vind ik het geweldig om nieuwe producten te maken voor de hobbybranche. 
Het ontwerpen en om toveren van materialen tot een mooi item wat je kunt gebruiken geeft mij steeds weer opnieuw een kick! Wat je allemaal niet kunt doen met materialen, het maken van een sprankelende tas of het ontwerpen van prachtige wenskaarten! Ik kan helemaal opgaan in het combineren van materialen, kleuren en vormen. Hoe te gek is het om een unieke zelfbedachte eindproduct te delen met kennissen, vrienden, familie en collega’s!  Mijn workshops zijn in verschillende gezelschappen, thema’s en gelegenheden toepasbaar. Ik breng jullie wensen graag in kaart en gaan we dan samen creatief aan de slag. Voor de workshop kom ik naar jullie toe. We maken er een gave en gezellige workshop van! Bekijk mijn aanbod en referentie en hopelijk zien we elkaar gauw!0 recensies

Kim heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.