Hoi, ik ben Leila

Ik verzorg al 10 jaar workshops

Dag lieve mensen! Mijn naam is Leila, geboren en getogen in Marokko Casablanca, een van de booming en bruisende culturele steden van Marokko. Dit is ook de plek geweest waar ik mijn lieve Hollandse man heb leren kennen. In 1993 verhuisde ik naar Nederland en nam ik een groot gedeelte van mijn cultuur en mijn enorme liefde en passie voor koken mee. Als kleine meisje stond ik graag in de keuken met mijn moeder om eten te bereiden. Ik leerde alles over de combinaties van ingrediënten, uiteenlopende traditionele en moderne recepten, zelfgemaakt vers brood, salades, koekjes en overheerlijke tussendoortjes die samengaan met Marokkaanse muntthee. 

In de Marokkaanse cultuur is het eten het middelpunt. Dat zie je ook wanneer iedereen aanschuift om gezamenlijk uit de grote ronde tajine te eten en daaromheen gezelligheid en verbinding ontstaat. Samen lachen en genieten!

Van nature ben ik een gastvrouw die graag mensen ontvangt en ervoor zorgt dat alles tiptop geregeld is, dat iedereen zich vermaakt en op z’n gemak voelt. Ik kook graag als trotse moeder voor mijn 3 kinderen en man die de beste blend van beide culturen meekrijgen van hutspot tot aan couscous! Lekker gevarieerd eten van zoet tot hartig, verse ingrediënten, een rijkdom aan specerijen, olijfolie, gezond en uitgebreid koken, zijn authentieke kenmerken in de cultuur waarin ik ben opgegroeid. Ik heet iedereen van harte welkom om de Marokkaanse keuken te beleven! Tijdens de workshop gaan we aan de slag met een 4 gangen menu. Allereerst om de toon te zetten, gaan we gezellig beginnen met het bereiden van heerlijke (zoete) Marokkaanse muntthee! 

 3 recensies

Leila scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • LA
  Laura Deijkers
  5.0/5

  Zei: "Een geweldig leuke en lekkere workshop gehad"
  Een geweldig leuke en lekkere workshop gehad. Echt een aanrader! Leila is een erg leuke gastvrouw die met passie en plezier je alles verteld over Marokkaans eten. Echt een top avond gehad! Bedankt Leila!!

  Ontdek deze activiteit f025-f242-2f6e-468e
 • GU
  Guido Herwig
  5.0/5

  Zei: "Geslaagd avondvullend programma"
  We hebben genoten met tien mensen van een heerlijke kookworkshop. Prachtige accomodatie met een zeer enthousiaste, hartelijke gastvrouw, die ons enkele kneepjes van de Marokkaanse keuken heeft bijgebracht. Geslaagd avondvullend programma met veel beweging in het gezelschap.

  Ontdek deze activiteit
 • JO
  Josephine van den Biggelaar
  5.0/5

  Zei: "Ik kan het iedereen aanbevelen"
  Een geweldige ervaring rijker. Met een gezellig groepje mensen Marokkaanse workshop gedaan. Je wordt vriendelijk ontvangen door een fijne gastvrouw en komt terecht in een fantastische keuken! Goede uitleg en begeleiding. Ik kan het iedereen aanbevelen!

  Ontdek deze activiteit 2383-e90f-15d7-6c83
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.