Hoi, ik ben Marcel

Ik verzorg sinds kort workshops

Hi, mijn naam is Marcel! Al vele jaren heb ik enorm plezier in het organiseren van kookworkshops, kookcursussen en kooktrainingen. Uiteraard houd ik zelf ook van lekker eten en koken, maar het gaafste vind ik het om die passie over te brengen. Koken en eten brengt al eeuwen mensen samen, om daarin te mogen begeleiden en er zo een rol in te spelen, geeft me veel voldoening.

Een kookworkshop is een ideale gelegenheid om je te laten inspireren met nieuwe kooktechnieken, ingrediënten en recepten. Onder begeleiding van mij samen met enthousiaste kookcoaches leer ik jullie onze keukengeheimen kennen.

Ik ontvang jullie met veel plezier in mijn kookstudio in Wichen, nabij Nijmegen. Bekijk mijn aanbod en tot snel!1 recensie

Marcel scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • PA
  Patrick Pijnacker
  5.0/5

  Zei: "Echt een leerzaam feestje"
  We hebben hier een workshop gedaan. Echt een superlocatie, en Marcel is iemand die van zo'n workshop echt een leerzaam feestje weet te maken. Hier komen we zeker terug.

  Ontdek deze activiteit 0155-78be-2651-eae9
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.