Hoi, ik ben Marian

Ik verzorg al 6 jaar workshops


Hallo, mijn naam is Marian, ik verzorg verschillende creatieve workshops in Grave (Noord-Brabant) en op locatie in de directe omgeving. Ik deel met veel liefde mijn passie met als doel mensen laten inzien dat iedereen een creatieve kant heeft. Ik werk al meer dan 30 jaar als activiteitenbegeleidster. Mensen inspireren door creativiteit te gebruiken doe ik al jaren, met een specifieke doelgroep,  als werk.

In 2017 heb ik de stap gezet om ook workshops te geven voor een breder publiek. Dit kan tijdens een familiedag, vriendinnendag, vrijgezellenfeestje, teamuitje, kinderfeestje of bijvoorbeeld teambuilding.

Anderen laten inzien dat ze creatief zijn, daar krijg ik energie van en heeft mij aangezet om deze workshops te geven. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met dingen maken. Schilderen, tekenen, kleien, kleding maken zijn verschillende hobby's van mij.  Door mijn brede interesse op creatief vlak wil ik graag nieuwe workshops blijven ontwikkelen. Blijf mijn pagina dus in de gaten houden!

Heb je een specifiek vraag over mijn workshops? Stuur mij dan een berichtje!3 recensies

Marian scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • JE
  Jeroen Mol
  4.5/5

  Zei: "Kei leuk!"
  Nu ben ik echt geen tekenaar of schilder......! Ik dacht toch maar eens deelnemen met een groep, en het viel eigenlijk helemaal niet tegen, juist kei leuk! Voor verjaardagen en bedrijf activiteit! Ik zeg.......mee doen!

  Ontdek deze activiteit 3f3e-35c3-8f30-376d
 • SA
  Sandra van Berlo
  5.0/5

  Zei: "Leuke workshop schilderen gehad"
  vandaag leuke workshop schilderen gehad

  Ontdek deze activiteit bb3a-5dd1-c7e9-815c
 • DO
  Dora Wouters
  5.0/5

  Zei: "Enthousiaste begeleiding"
  Een enthousiaste begeleiding, lekker creatief bezig zijn op je eigen manier. En ook al denk je dat je niet creatief bent zul je versteld zijn van je resultaat.

  Ontdek deze activiteit 8fab-fff7-d2e4-db04
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.