Hoi, ik ben Marianne

Ik verzorg al 1 jaar workshops

Hallo allemaal! Mijn naam is Marianne en ik verzorg verschillende workshops in mijn atelier in Utrecht. Van werken met klei tot aan schilderen op het doek. Oorspronkelijk heb ik geleerd voor goud-  en zilversmid, maar ik ben overgestapt op het iets grotere en grovere werk 'met klei', dit doe ik inmiddels al weer 10 jaar en ik geef een paar dagen per week cursussen en workshops. Tijdens mijn workshops vind ik het fijn als de deelnemers fun hebben en hun eigen stijl kunnen creëren. Zowel als beginners of gevorderden kun je in mijn Atelier mooie creaties maken, er is geen limit voor creativiteit!
 
Neem snel een kijkje op mijn profiel wat er allemaal mogelijk is en boek een leuke workshop. Van een mooi servies maken of de workshop houtbranden met de vrijgezellen meiden tot aan een eigen pop-art schilderij maken tijdens een leuke teambuildingsdag, er zijn vele mogelijkheden.

Mijn workshops zijn voor beginners en gevorderden en zijn geschikt voor medewerkers van kleine tot middelgrote bedrijven. Maar ook voor collega-teambuilding, vriendinnen- of zussenuitjes, vrijgezellenfeest en familiefeesten. Ik geef de workshops natuurlijk ook op locatie. Tot snel!0 recensies

Marianne heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.