Hoi, ik ben Marije

Ik verzorg al 17 jaar workshops

Hallo, ik ben Marije! Ik ben fotograaf, beeldbewerker en workshopdocent fotografie. In 2004 studeerde ik af als fotografisch vormgever aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag. Sindsdien voer ik diverse fotografische opdrachten uit in de kunst- en commerciële fotografie. Ik ben gespecialiseerd in het digitaal bewerken van foto’s en beelden. Als fotograaf maakt zij vrij werk met als terugkerend thema ‘herinneringen’.

Daarnaast bied ik als trainer/coach ondersteuning bij (creatieve) processen.

Vanaf 2003 startte mijn partner Redmar een onderneming als zelfstandig fotograaf, waarin ik vanaf dat moment assisteerde. Daarnaast werkte ik in de verzekeringsbranche, onder andere als trainer. Het lesgeven daarin sprak me erg aan, en dat leidde ertoe dat ik in 2007 samen met Redmar een nieuwe onderneming ben gestart met de focus op fotografielessen. Hierin geven we beide les als docent van korte workshops, cursussen en bedrijfsuitjes met fotografie.

Neem een kijkje op mijn profiel en wellicht tot snel!2 recensies

Marije scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • GE
  Gemeente Amersfoort
  5.0/5

  Zei: "Een schot in de roos"
  Een online activiteiten bedenken voor collega’s tijdens Corona is niet makkelijk, maar de online workshop fotografie was een schot in de roos. Redmar en Marije hebben dit mogelijk gemaakt! Met veel passie en enthousiasme wisten ze ons mee te nemen in de wereld van fotografie. We hebben in een korte tijd veel nuttige tips en tricks gekregen. De afwisseling tussen theorie en praktijk was goed in balans en er was zelfs ruimte voor individuele/specifieke vragen. Het was leuk om te doen en ontzettend leerzaam! Ook de communicatie vooraf verliep soepel en prettig. Iedere keer werd ik professioneel te woord gestaan en ontzorgd.

  Ontdek deze activiteit 5254-4867-457b-15aa
 • JA
  Jan
  5.0/5

  Zei: "De workshop was perfect"
  De workshop was perfect. Goed georganiseerd. Goede fototechnische informatie. Prima presentatie. Door twee personen geeft een boeiende afwisseling. Er was ook een goede wisselwerking tussen de presentatoren en de deelnemers. De Maasvlakte is een uitstekende locatie. De afwisseling tussen de natuur en de techniek stimuleert een creatieve inzet bij de te kiezen onderwerpen.

  Ontdek deze activiteit 907d-d062-905c-d051
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.