Hoi, ik ben Marjanne

Ik verzorg al 7 jaar workshops

Hoi! Ik ben Marjanne een creatieve duizendpoot. 'Uit je hoofd en met je handen', dat is creatief bezig zijn voor mij en ik hoop jou dit ook te kunnen laten ervaren tijdens mijn workshops.

Sinds 2 jaar geef ik creatieve workshops aan jong en oud en ik vind het een uitdaging om jou te laten merken dat ook jij creatief bent. 
Door mijn jarenlange ervaring als juf in het basisonderwijs, kan ik jou rustig en stap voor stap uitleggen hoe je tot het mooiste resultaat komt. Zo ga jij, zelfs als je denkt helemaal niet creatief te zijn, met een echte blikvanger naar huis.

Tijdens mijn workshops is ook de gezellige en ontspannen sfeer belangrijk. Mijn workshop aanbod is heel diverse en mogelijk voor alle leeftijden en doelgroepen. Snuffel wat rond in mijn aanbod en wellicht zit er iets leuks bij voor jou! 

Kies jij voor de workshop flessentuin, ga je liever met droogbloemen aan de slag of maak je een mooie wand of planthanger van macramé? Aan jou de keus! Ben je op zoek naar een toffe creatieve activiteit voor een kinderfeestje? Dat kan ook met de feestbox waarmee je een  porseleinen bordje of een koffertje pimpt of een macramé-verenhanger knoopt. 

Bekijk mijn aanbod en wil je meer informatie? Dan hoor ik graag van je!

Groet Marjanne2 recensies

Marjanne scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • SA
  Sandra Noordijk
  5.0/5

  Zei: "Fijne zakelijke samenwerking"
  Marjanne heeft een workshop Flessentuin maken verzorgd in m’n bloemisterij ‘t Bloemenhuus in Elspeet. Ze was ruim op tijd aanwezig om alles klaar te zetten. De workshop werd goed uitgelegd en begeleid door Marjanne. De deelnemers trots en tevreden naar huis. Na afloop werd alles keurig netjes weer opgeruimd! Fijne zakelijke samenwerking! Zo kon ik mijn klanten eens een andere workshop aanbieden, zonder dat het mij veel tijd aan voorbereiding kostte! Aanrader!

  Ontdek deze activiteit 84da-9bc2-dd59-eff1
 • AN
  Andrea
  5.0/5

  Zei: "Een enthousiaste en hulpzame persoonlijkheid"
  Duidelijke structuur in de workshop leuke extra informatie en goede kwaliteit materiaal. En het aller belangrijkste een enthousiaste en hulpzame persoonlijkheid. Wij vonden het leuk om op ons dames personeelsfeest een terrarium te maken met Marjanne

  Ontdek deze activiteit fa4d-311a-f3f2-1b93
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.