Hoi, ik ben Mike

Ik verzorg al 18 jaar workshops

Hi, mijn naam is Mike! Street-art kunstenaar en grafisch vormgever. Ik geef sinds 2006 graffiti & street-art workshops voor jong en oud en daarnaast maak ik muurschilderingen in opdracht. In mijn eigen atelier of op locatie van de opdrachtgever kan iedereen kennis maken met de basis van het graffiti spuiten waarbij iedereen met een eigen kunstwerk naar huis gaat. Zelf beheers ik de techniek tot in de puntjes. Dit is te zien aan de prominente muurschilderingen die in Leiden bij iedereen bekend zullen zijn. Samen met mijn collega maakten wij in opdracht ‘de Framboos’ op de Frambozenweg en ook siert sinds kort op de Boshuizerkade een huizenhoge muurschildering. Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Bekijk hieronder mijn aanbod!3 recensies

Mike scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • BA
  Barry van 't Veer
  5.0/5

  Zei: "Helemaal top"
  Was echt heel goed geregeld en erg leuk om te doen vanmiddag. Helemaal top

  Ontdek deze activiteit b2e0-6c2c-1f09-9000
 • MA
  Marisa Van Leeuwen-Heemskerk
  5.0/5

  Zei: "Dank je wel mike erg tof gedaan"
  Vanmiddag een super leuke grafitti workshop gehad voor onze dochter van 12 en haar 10 vriendinnen. dank je wel Mike erg tof gedaan met veel plezier en geduld. De meiden zijn superblij met het resultaat.

  Ontdek deze activiteit 8c8d-6934-c856-4ad2
 • LI
  Lisette Brederode
  5.0/5

  Zei: "Veel geleerd en gelachen"
  Als teamuitje een Graffiti workshop gevolgd. Veel geleerd en gelachen met Mike, dankjewel! En heel blij met het gezamenlijke eindresultaat!!

  Ontdek deze activiteit e947-e90f-6c87-f2f3
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.