Hoi, ik ben Mylia

Ik verzorg sinds kort workshops


Mijn naam is Mylia van Gastel, geboren en getogen in Breda. Al sinds jonge leeftijd ben ik een allround sportliefhebber, en deze hobby heb ik sinds een aantal jaar om weten te zetten in mijn werk. In 2016 heb ik mijn opleiding sport- en bewegingsleider aan het CIOS in Breda-Goes succesvol afgerond. Binnen deze opleiding leer je zowel om lessen te ontwikkelen en deze te geven in verschillende sport- en bewegingssituaties als het organiseren en coördineren van workshops. Gedurende deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in lesgeven aan uniformberoepen en fitness, specifiek personal training. 

Tijdens mijn workshops kickboksen, boksen en bootcamp staat fun centraal. Door het laagdrempelig te houden voor de deelnemers, is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen en grenzen te verleggen.

Ben je als team, bedrijf of vriendengroep eens toe aan iets anders, aarzel dan niet en neem direct contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan!4 recensies

Mylia scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • LA
  Latifa Agadour
  5.0/5

  Zei: "Naar wens verlopen"
  Alles is naar wens verlopen, ze hebben het er nog steeds over

  Ontdek deze activiteit
 • EL
  Ellen
  5.0/5

  Zei: "Hartelijk bedankt"
  Hartelijk bedankt voor de workshops afgelopen vrijdag! De deelnemers waren zeer positief. Ellen

  Ontdek deze activiteit
 • MA
  Marie-Claire - UZA
  5.0/5

  Zei: "De workshop kickboksen was fantastisch!"
  Bedankt om er samen met ons een fantastische dag van te maken afgelopen zondag! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden. Ik heb jullie een Wetransfer link gestuurd met een aantal leuke foto’s. Wil je zeker de fotograaf Frank Toussaint vermelden wanneer je de foto’s deelt? Dank!

  Ontdek deze activiteit
 • SY
  Sylvia Verstraete
  5.0/5

  Zei: "Hartstikke leuk"
  We vonden het hartstikke leuk!

  Ontdek deze activiteit
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.