Hoi, ik ben Nelson

Ik verzorg al 2 jaar workshops


Hey! Mijn naam is Nelson de Kok. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met voetbal en bleek hier ook aardig wat talent voor te hebben. Vooral technisch bleek ik erg sterk. Als veldvoetballer heb ik de jeugdopleiding van RKC Waalwijk doorlopen. Later heb ik in de nog zaalvoetbal gespeeld in de Nederlandse eredivisie en ben ik uitgekomen voor Jong Oranje. In al deze jaren heb ik ook altijd straatvoetbal/pannavoetbal op hoog niveau gespeeld. Ik ben meerdere malen viral gegaan met mijn video's waarin ik mijn air- en groundtricks vertoon. Wat uiteindelijk resulteerde in een rol bij het realiseren van de Fifa-Street Computergames. 

Sinds 2010 verzorg ik dagelijks workshops en clinics. Ook doe ik nog steeds commercials voor verschillende merken en bedrijven.

Mocht je dus op zoek zijn naar een leuk, sportief en uitdagend uitstapje. Boek dan mijn Panna Workshop en laat je verassen!2 recensies

Nelson scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • SH
  Shakil Benali
  5.0/5

  Zei: "Top gozer"
  Nelson Top gozer en zeer gekwalificeerd

  Ontdek deze activiteit
 • JO
  Jorien Huysmans
  5.0/5

  Zei: "Nelson was top"
  We zijn zeer tevreden over de afgelopen workshops. Nelson was top. Heel fijn om onze gasten hier zo enthousiast te zien.

  Ontdek deze activiteit
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.