Hoi, ik ben Nick

Ik verzorg sinds kort workshops


Hi, mijn naam is Nick! Op mijn zestiende koos ik ervoor om in de voetsporen van mijn opa, mijn vader en mijn tante te treden door aan een carrière in de horeca te beginnen. Een van de dingen waar ik ontzettend veel voldoening uithaal is het overbrengen van mijn enthousiasme en passie voor het koken op een ander. Er is niets mooiers dan dat wat ik zo graag doe te mogen delen met een groep enthousiaste mensen die iets nieuws willen ervaren. Ik verzorg kookworkshops van hoge kwaliteit met verse en pure producten, waar mogelijk, van lokale oorsprong en natuurlijk afgestemd op het seizoen. In mijn kookstudio in Waalre beschik ik over een grote ruimte die voorzien is van 7 uitgebreide kookeilanden met alle benodigdheden voor het geven van de beste kookworkshops. Denk aan luxe fornuizen, warmhoudkasten, ovens, afzuigkappen en alle benodigde keukenmaterialen. Ben je dus op zoek naar een leuke invulling voor jullie volgende teambuilding, vrijgezellenfeest of familie-uitje, dan zit je hier goed. Bekijk mijn aanbod en stuur me vooral een bericht als er vragen zijn.1 recensie

Nick scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • MA
  Marcel
  5.0/5

  Zei: "Erg gezellige kookstudio"
  Het was een zeer goed verzorgde middag/avond. Erg gezellige kookstudio. Leuke praktische kookeiland keukens. Alles aanwezig. Leuke recepten. En goede begeleiding. We zijn uitgedaagd en goed bezig gehouden.

  Ontdek deze activiteit 00d7-c302-552b-ffdb
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.