Hoi, ik ben Niels

Ik verzorg sinds kort workshops


Hallo, mijn naam is Niels! Ik kwam op mijn 18e in aanraking met de djembé en was direct verkocht. In het begin ben ik begonnen met het volgen van wekelijkse djembé lessen. In de jaren die volgden ben ik me naast Afrikaanse percussie, ook gaan verdiepen in Latin percussie. Dit laatste heb ik twee jaar gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium. Ook ben ik enige tijd actief geweest als drummer en drumleraar. Uiteindelijk besloot ik om mij weer volledig te concentreren op mijn grootste passie: de djembé.

Ik heb workshops en lessen gevolgd bij Afrikaanse grootmeesters, zoals Adama Drame, Mansa Camio en Sega Sidibe. Daarnaast heb ik diverse reizen naar Guinee gemaakt om de traditionele Afrikaanse percussiemuziek te bestuderen. Ik kan met trots zeggen dat ik gespecialiseerd ben in de traditionele percussiemuziek uit G’beredu en Hamanah.

Ik verzorg sinds 2003 Percussie Workshops door heel Nederland en België. Inmiddels heb ik al meer dan 3000 swingende percussieworkshops verzorgd aan scholen, bedrijven en particulieren. Bekijk mijn aanbod en wellicht kan ik jullie aan mijn lijst toevoegen!0 recensies

Niels heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.