Hoi, ik ben Peter

Ik verzorg al 8 jaar workshops


Hallo, mijn naam is Peter! Na 5 jaar als franchiser een succesvolle koffiezaak te hebben gerund, was mijn eigen koffiebar de volgende stap. Hierbij horen ook de Koffie en Barista workshops, waarmee ik samen met mijn collega's mijn passie en kennis over koffie kan delen.

De afgelopen jaren hebben we vele workshops verzorgd. Door middel van  een zelf ontwikkeld bordspel doorlopen we de theorie. Met deze  unieke aanpak nemen we je graag mee in de wereld van koffie.

Bekijk mijn aanbod en bij vragen hoor ik het graag!2 recensies

Peter scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • BJ
  Bjorn te Morsche
  5.0/5

  Zei: "Top gedaan"
  Gisteren de Workshop Barista gevolgd samen met een vriend van mij. Het was een zeer geslaagde, gezellige en leerzame avond. Op naar een vervolg cursus. Laurens bedankt voor alle info en tips. Haha allemaal van pas komen. Top gedaan.

  Ontdek deze activiteit 2d7a-b58e-aa55-6fe0
 • ES
  Ester Dammers
  5.0/5

  Zei: "Een mooie ervaring rijker!"
  Op 17-2-2018 de barista workshop gevolgd, welke op een leuke, vlotte en interactieve manier werd gegeven. Veel geleerd, veel koffie geproefd en uiteindelijk zelf achter de espresso-machine gestaan. Ook prettig was dat bepaalde dingen wat meer uitgelegd of van dichterbij getoond werden, nadat ik van tevoren had aangegeven slechtziend te zijn. Maar wel op zo'n manier dat niet de nadruk werd gelegd op mij als zijnde 'iemand met een beperking'. Al met al een mooie ervaring rijker!

  Ontdek deze activiteit 7c13-73a6-7e2c-ebd4
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.