Hoi, ik ben Pieter

Ik verzorg al 22 jaar workshops


Hoi Hoi, mijn naam is Pieter. Naast dat ik al jaren actief ben als graffiti artiest, ben ik werkzaam als jongerenwerker. Hier werk ik dagelijks met allerlei typen kinderen, jongeren en volwassenen. Daardoor kan ik goed aansluiten bij alle typen groepen om er echt een toffe activiteit van te maken. Humor is een belangrijk onderdeel in mijn workshops. Ook het enthousiasme wat ik heb, breng ik graag over op anderen. Wat een workshop van mij uniek maakt is dat iedereen met een heel tof kunstwerk naar huis gaat. Een graffiti workshop is ten alle tijden aan te passen naar jullie wensen of tijdsschema. Binnen de graffiti workshop zit een stukje educatie over graffiti, het ontwerpen van je eigen graffiti en tot slot het daadwerkelijk spuiten van graffiti. Hierin neem ik jullie mee in de bestaande technieken en kun je deze zelf toe gaan passen in het maken van je eigen graffiti! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan! 3 recensies

Pieter scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • JA
  Janine van Grinsven
  5.0/5

  Zei: "Nogmaals bedankt pieter"
  Nogmaals bedankt Pieter, de dames vonden 't geweldig!!

  Ontdek deze activiteit 0fca-925f-6943-95e3
 • EL
  Ellen Lenkens
  5.0/5

  Zei: "Bedankt voor de workshop!"
  Bedankt voor de workshop, afgelopen zaterdag!! Iedereen vond t echt supergaaf om te doen en is blij met t resultaat (vooral na jouw finishing touch :-) ) !!!

  Ontdek deze activiteit 8b23-3e6f-7a40-d9d2
 • PE
  Petra Govers
  5.0/5

  Zei: "Iedereen vond het geweldig"
  Nogmaals bedankt voor de super leuke workshop! Iedereen vond het geweldig en de graffiti's waren heel mooi geworden.

  Ontdek deze activiteit 2c84-1793-85c5-29b0
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.