Hoi, ik ben Rigean

Ik verzorg sinds kort workshops

Hoi, ik ben Rigean uit het gezellige Breda. Ik verzorg al 7 jaar workshops. Dansen is al heel lang mijn passie en ik hou dan ook echt van het maken en uitvoeren van een toffe choreografie. Met mijn achtergrond als dansleraar lukt het me bij elke workshop om alle deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden tot een vet eindresultaat. Qua dansstijlen ben ik ontzettend veelzijdig, er zijn maar weinig stijlen die ik nog nooit gedanst heb. Naast het dansen ben ik voetbalcoach van een gezellig dameselftal. Ook ben ik sinds kort trotse eigenaar van een bedrijfsontmoetingsplaats waar veel verschillende ondernemers werken. Mijn vrienden omschrijven mij vaak als energiek, inspirerend en makkelijk in de omgang.2 recensies

Rigean scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • AN
  Anouk
  5.0/5

  Zei: "Super!!!!"
  Mede namens Rituals wil ik jullie enorm bedanken voor jullie inzet bij de Rituals Trailer Trash Bash. Ze zijn heel blij en hebben een stroom van positieve reacties ontvangen. Heel erg bedankt en graag tot een volgende samenwerking!

  Ontdek deze activiteit
 • MO
  Monique
  5.0/5

  Zei: "Met een lach naar huis"
  De Azonto workshop was erg leuk en iedereen ging helemaal los. Reigean's verhaal was erg inspirerend en iedereen ging ook nog met een lach naar huis, zeker een aanrader!

  Ontdek deze activiteit
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.