Hoi, ik ben Romano

Ik verzorg sinds kort workshops

Hi, ik ben Romano! Als zoon van een Siciliaan ben ik opgegroeid met de Italiaanse keuken. Mijn grote liefde is dan ook nog altijd de pure Italiaanse keuken. Maar ik kijk verder. Mijn kennis en ervaring met de Mediterrane keuken voegt hieraan Spaanse, Griekse, maar ook Libanese en Oosterse invloeden aan toe.
Mijn grootste passie reizen heeft mij door vrijwel alle  continenten gebracht. Een liefde die ook in mijn culinaire bestaan duidelijk merkbaar is.
Puur koken staat voor mij voorop. De traditionele basis van elk gerecht vind ik erg belangrijk. Met smaken kan ik eindeloos experimenteren, maar altijd vanuit een klassieke basis.

Ik verzorg met veel plezier en passie Italiaanse kook workshops in mijn gezellige huiskamer-keuken die authenticiteit ademt. 

Voor vragen stuur je mij een bericht. Wellicht tot gauw!1 recensie

Romano scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • FR
  Frank Reef
  5.0/5

  Zei: "Een wandelende kookencyclopedie"
  Romano is de grootste wandelende kookencyclopedie die ik ooit heb gezien. Zijn parate kennis en vaardigheden zijn met recht uniek te noemen!

  Ontdek deze activiteit bd22-3ab8-817f-da7a
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.