Hoi, ik ben Sanae

Ik verzorg sinds kort workshops

Hey you! Ik ben Sanae Casita, al 20 jaar professioneel actief in de muziek als zangeres, rapster, spoken word artiest, jongerencoach en in de afgelopen 5 jaar actief als kunstenares en actrice. Een bruisende creatieveling met een uiteenlopende bundel van creatieve ondernemingen. 

Ik heb mijn passie en expertise in de afgelopen 15 jaar met veel plezier over het hele land mogen delen in de vorm van workshops met als doelstelling jong en oud te inspireren, uit te dagen, motiveren en vooral een onvergetelijke en super ervaring mee te geven met nieuwe verrassende ontdekkingen! Nieuwsgierig naar welke workshops ik jou allemaal te bieden heb? Neem even een kijkje in mijn aanbod en wie weet treffen wij elkaar tijdens een te gekke workshop.1 recensie

Sanae scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • ME
  Megan Kerber
  5.0/5

  Zei: "Het was echt super leuk!"
  Het was echt super leuk! M’n collega’s waren eerst een beetje zenuwachtig maar toen ging het van zelf. Casita paste ook erg goed bij de groep, we waren op momenten misschien iets te enthousiast en ze kon ons goed weer focusen. Ze was ook echt aanmoedigend goed voor de sfeer. Erg geslaagd dus en we zijn ontzettend benieuwd naar het afgemaakte product.

  Ontdek deze activiteit 0954-566a-9725-33a0
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.