Hoi, ik ben Santino

Ik verzorg al 3 jaar workshops

Hoi, mijn naam is Santino. En ik schiet de leukste video's voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding of CKV schoolprojecten. Bekijk de compilatievideo bij website voor een beter beeld. Extra opties zijn; - Een eigen rap schrijven en recorden - Workshop film/vloggen/green screen/rap/beatbox/theater/lipdub/videoclip Mijn diensten zijn geschikt voor bedrijfsfeesten/vrijgezellenfeesten/CKV projecten voor het onderwijs/privé feesten.4 recensies

Santino scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • SO
  Sofie Witters
  5.0/5

  Zei: "Een hele leuke herinnering aan een prachtige dag"
  De video is super!!!! Iedereen is heel tevreden met het resultaat en het is een hele leuke herinnering aan een prachtige dag

  Ontdek deze activiteit
 • AN
  Anito
  5.0/5

  Zei: "Alles naar wens verlopen"
  Afgelopen zondag is alles naar wens verlopen – de kinderen hebben genoten van de workshop en we zijn heel blij met de input en sfeer die Santino geleverd heeft.

  Ontdek deze activiteit
 • SO
  Sofie De Ridder
  5.0/5

  Zei: "Het filmpje is super"
  Heel erg bedankt, het filmpje is super! We zijn heel blij met het resultaat en met de snelle service. Het filmpje oogt professioneel en er zitten hele leuke effecten in, wauw! De bruid zal het filmpje volgende week op het huwelijk te zien krijgen.

  Ontdek deze activiteit
 • WE
  Wendy Kempeneers
  5.0/5

  Zei: "Een unieke belevenis"
  De workshop was leuk, eens de stress eraf was, hebben we ons goed geamuseerd. Een unieke belevenis en een aanrader.

  Ontdek deze activiteit
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.