Hoi, ik ben Sharon

Ik verzorg sinds kort workshops

Yoga is mijn passie, hetgene waar ik energie uithaal en wat me tegelijkertijd ook tot rust brengt in stressvolle tijden. Door mijn eigen positieve ervaringen en nieuwsgierigheid om meer te leren heb ik een 200-uurse Yoga Teacher Training in Goa in India gevolgd, waarbij mijn wens om yoga lerares te worden werkelijkheid werd! Hierna heb ik o.a. in Amsterdam en op een surfkamp in Spanje yogalessen gegeven. Ik wil mijn energie blijven delen en anderen graag laten ervaren wat yoga is wat het met je doet. Er zijn verschillende vormen van yoga en de ene stijl spreekt jou misschien meer aan dan de andere. Ik bied vinyasa, hatha en restoratieve yogalessen aan en daarnaast ook meditaties. 
Hiernaast ben ik werkzaam als psycholoog. Ik geloof dat een holistische benadering nodig is waarbij lichaam en geest als een geheel worden gezien om iemand zo goed mogelijk te helpen.

Ben je enthousiast geworden, aarzel niet om contact met me op te nemen voor meer info over een yoga workshop!0 recensies

Sharon heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.