Hoi, ik ben Sheila

Ik verzorg al 16 jaar workshops

Mijn naam is Sheila en ik ben heel blij en dankbaar dat ik sinds 2007 mijn droom heb waargemaakt met het vestigen van mijn holistische gezondheidspraktijk in Breda.

Ik zie het als mijn roeping en passie om volwassenen en kinderen fysiek, mentaal en emotioneel in balans te brengen via holistische consulten, behandelingen en workshops en hen hiermee te ondersteunen om de gezondheid en levenskwaliteit te vergroten. Yin en Yang met elkaar in balans, voelen naast denken, het authentieke zelf ont-dekken en met meer inzichten en vaardigheden naar huis gaan. Meer in contact leven met de eigen essentie, EsZensa Wellness.

De workshops die ik heb ontwikkeld zijn wellness workshops voor kleine groepen of duo's die graag hun kennis en vaardigheden willen vergroten op het gebied van massage, mindfulness, essentiële oliën en gezond en bewust leven.

Aanbod workshops:

Voor volwassenen

1. Massageworkshops (2 uur en 4 uur, uitgebreid of verkorte varianten)
2. Body/Mind Balance workshop
3. Gezond leven met essentiële oliën

Voor kinderen

1. Lekker in je vel, echt wel!
2. Kindermassage voor ouders
3. Essentiële oliën en kinderen
4. OK: Onderlinge Kindermassage1 recensie

Sheila scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • LI
  Lisa van Deutekom
  5.0/5

  Zei: "Hele leuke massageworkhop"
  Hele leuke massageworkhop gehad van Sheila! Alles werd erg goed, duidelijke en vol enthousiasme uitgelegd. Een aanrader voor iedereen!

  Ontdek deze activiteit c777-7054-1def-d38b
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.