Hoi, ik ben Steve

Ik verzorg sinds kort workshops

Hi, Mijn naam is Steve. Als aandachtsexpert ben ik al ruim 27 jaar gefascineerd door principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie. Ik ben een 100% selfmade spreker, illusionist, mindreader, zakkenroller en een echte workshop specialist. Mijn succesvolle en langdurende carrière is gecreëerd door hoge doelen te stellen en alles op alles te zetten om deze te realiseren.

Een bijna onmogelijke opgave. Maar ”het onmogelijke mogelijk maken” is nou net waar ik goed in ben. 

Inmiddels heb ik mijzelf omhoog gewerkt tot één van de meest geboekte illusionisten van Nederland en durf met trots te zeggen dat ik behoor tot de absolute top. Ik ben regelmatig te zien op televisie en heb zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”.

Met een inspirerend verhaal over aandacht, afleiding, beïnvloeding en lichaamstaal probeer ik mijn publiek en deelnemers te laten ervaren hoe makkelijk het brein ons voor de gek houdt. 

Ik ben een expert in het bespelen van aandacht om uw of uw gasten te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. U kunt mij boeken voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen. Tot snel!4 recensies

Steve scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • RA
  Rabobank
  5.0/5

  Zei: "We vonden het geweldig!!"
  Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!

  Ontdek deze activiteit
 • SO
  Sophie – Brandbase
  5.0/5

  Zei: "Steve was top!"
  Steve was top! Netjes op tijd en echt een goede aanvulling op het programma!

  Ontdek deze activiteit
 • MA
  MaiCa dentistry & Dental4Kids
  5.0/5

  Zei: "Steve was een schot in de roos"
  Voor ons jaarlijkse teamuitje zoeken we altijd naar iets bijzonder. Steve was een schot in de roos. 30 dames hebben hun ogen uitgekeken, zich van de ene verbazing in de andere gestort, het uit gegild,gelachten en bovenal ontzettend genoten. Steve; het kon niet beter. Heel hartelijk dank!”

  Ontdek deze activiteit
 • JO
  Joolz
  5.0/5

  Zei: "Vol verbazing en ongeloof naar huis!"
  Goochelaar Steve is echt een entertainer en je gaat vol verbazing en ongeloof naar huis! Voor elke gelegenheid goed in te zetten.

  Ontdek deze activiteit
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.