Hoi, ik ben Thomas

Ik verzorg al 11 jaar workshops


Passie voor Vuur! Voor een gave en vooral bijzondere workshop om je grenzen te verleggen ga je met het element vuur aan de slag! Van teambuilding, vriendenuitje, openlucht recreatie, familieuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of reunie, voor elke gelegenheid om samen een mooi moment te delen ga je met vuur verbroederen.

We bieden alles met vuur aan. Workshops vuurspuwen, vuurlopen, BHV training met vuurstunts verrijken, vurige Expeditie Robinson stijl vuurspel tot vuur foto of videoshoot met 'lightpainting' allemaal mogelijk met onze vuur expertise. 

Veiligheid is in elke activiteit de nummer 1 prioriteit en met met een groot internationaal netwerk met de beste vuurartiesten in de wereld is onze organisatie toonaangevend en in samenwerking met vuurartiesten en de vuurstunt industrie. 

Wil je na afloop door naar een wereldrecord evenement samen vuurspuwen? Werkelijk alles is mogelijk na afloop van onze unieke workshop veilig vuurspuwen voor beginners en gevorderde. 0 recensies

Thomas heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.