Hoi, ik ben Werner

Ik verzorg al 7 jaar workshops

Hi, ik ben Werner! Ik ben een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heb mij de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten. 

Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor. 

Er is  voor ieder wat wils : workshops, tastings, voordrachten, foodpairing en andere teambuilding activiteiten rijk aan smaak. 

 3 recensies

Werner scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • AL
  Aline Van Houdt
  5.0/5

  Zei: "Wij schakelen hem zeker opnieuw in!"
  Werner werd ingeschakeld tijdens een bierproeverij in Antwerpen voor één van onze klanten. De groep van 60 personen was enorm geboeid door de vakkundige en leuke uitleg over de verschillende bieren die werden geserveerd. Wij schakelen hem zeker opnieuw in!

  Ontdek deze activiteit e2f9-b9a4-aea2-8e2f
 • AA
  Aart Gijs
  5.0/5

  Zei: "Fantastische wijze"
  Werner heeft ons op fantastische wijze leren kennis maken met het perfecte huwelijk tussen chocolades en bieren.

  Ontdek deze activiteit fb52-60d8-5911-b4c9
 • TE
  Tessa Nys
  5.0/5

  Zei: "Leuke en verrassende workshop"
  Leuke en verrassende workshop om als teambuilding met collega's te doen of gewoon onder vrienden. Bij ons viel de chocolade en bier paring alvast zeer in de smaak. Hebben ondertussen al tweemaal de workshop gedaan met twee verschillende groepen en steeds zeer leuke reacties gekregen. Een echter aanrader dus.

  Ontdek deze activiteit 8b79-b0f3-434f-f89f
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.