Hoi, ik ben Wouter

Ik verzorg al 29 jaar workshops

Wouter is van alle markten thuis.

 • Sportdocent (ALO, HBO 4 jaar)
 • Academicus (Biologie aan de UvA)
 • Artiest (hij reisde de wereld over als jongleur)
 • Bedrijfsconsultant (20 jaar lang bezocht hij organisaties met op maat geschreven presentaties).

De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in ‘modern timemanagement’.

Wouter signaleerde als bedrijfsconsultant dat het merendeel van de werknemers de hele dag door probeert te multitasken en zichzelf en anderen daarmee ernstig te kort doen. Aan de hand van zijn ervaringen, literatuur over dit onderwerp en talloze gesprekken met wetenschappers van drie universiteiten in Nederland, heeft hij het concept ‘Multitasken is een fabeltje’ ontwikkeld.

Inmiddels wordt hij gezien als een expert op dit vakgebied.

Tijdens zijn workshops worden de deelnemers zich bewust van de nadelen van multitasken en krijgen ze handvatten hoe ze 40% efficiënter kunnen werken.

Zijn aanpak: leerzaam met een zeer hoge amusementswaarde. Hij wervelt over het podium, vertelt bevlogen zijn verhaal over multitasken, switchtasken en monotasken, beantwoordt vragen uit het publiek, allemaal terwijl hij tien breekbare borden draaiende probeert te houden. 

Deze workshop is uniek in zijn soort.

Na afloop krijgen alle deelnemers het boekje 'multitasken is een fabeltje' mee (bij de prijs inbegrepen).5 recensies

Wouter scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • LO
  Louise Beernink
  5.0/5

  Zei: "Ondertussen leer je ook nog iets"
  ‘Wouter is in staat, ook digitaal, om workshopdeelnemers te boeien, te activeren en te vermaken. Ondertussen leer je ook nog iets

  Ontdek deze activiteit d379-f16a-d194-ad90
 • B.
  B. Enzler (Gemeente Amsterdam)
  5.0/5

  Zei: "Hij is echt goed"
  We hingen aan Wouters lippen , hij is echt goed in ‘digitaal boeien’ (de meeste workshopgevers verstaan die kunst niet).

  Ontdek deze activiteit 008e-92c7-49d0-cc79
 • HE
  Herma Moolenaar
  5.0/5

  Zei: "Top gedaan wouter!"
  "Multitasken is een mythe". Geweldig om te horen, wat een opluchting! Gek werd ik van tien dingen tegelijk doen. Ik ga me lekker met één ding tegelijk bezig houden, focussen. En mijn productiviteit zal stijgen. Heerlijk! Vandaag super genoten van de wervelende presentatie in Zaltbommel. Heerlijk de energie en de heldere uitleg. Top gedaan Wouter!

  Ontdek deze activiteit efe1-4e34-4c00-0a63
 • MA
  Martijn Romijn
  5.0/5

  Zei: "Heel leerzaam, actief en boeiend"
  Beste Wouter, Je was de goede man op het goede moment. Het was heel leerzaam, actief en boeiend. Bedankt voor je flexibele bijdrage en je verkenning vooraf.

  Ontdek deze activiteit a8de-556e-42f2-a097
 • ED
  Edgar Laban
  5.0/5

  Zei: "Ontzettend gave workshop!"
  Dank voor je ontzettend gave workshop! We kijken terug op een energieke sessie waarin theorie en praktijk in vlot tempo en met een gepaste dosis humor afgewisseld werden. Dat maakt je workshop boeiend en geschikt als welkome afwisseling voor een dag waarin diverse bedrijfspresentaties de revue passeerden. Ik ervaar inmiddels dat bepaalde zaken op de werkvloer gebruikt worden en dat is denk ik het grootste compliment;-)

  Ontdek deze activiteit e698-f882-f081-22e1
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.