Hoi, ik ben Yannick

Ik verzorg sinds kort workshops


Hi, Ik ben Yannick, beter bekend als iCeyb. Ik ben een energiek en veelzijdig persoon. Door hard te werken heb ik mezelf in rap tempo kunnen ontwikkelen en heb ik mijn doelen en verwachtingen overstegen. Ik ben achttien jaar geleden (2002) begonnen met dansen. Wat begon als een hobby veranderde al snel toen ik de mogelijkheid kreeg om mijn passie door te geven aan de nieuwe generatie. Inmiddels geef ik al ruim 17 jaar les bij verschillende dansscholen. Vandaag de dag verzorg ik op professioneel niveau breakdance workshops en shows. Op een persoonlijk level vind ik rust in muziek en het blijven doorgaan met het uitbreiden van mijn interesses.  Ik experimenteer in de studio met de kunst van dans. Waaruit blijk dat je vrij goed kunt worden als je doet wat je lief is.2 recensies

Yannick scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • SY
  Sylvia Lansbergen
  3.5/5

  Zei: "De workshops zijn prima verlopen"
  De workshops zijn prima verlopen. De eindpresentatie begon wat stroef doordat er toch ineens een laptop nodig bleek te zijn, maar dat kon snel opgelost worden.

  Ontdek deze activiteit
 • JO
  Jolanda van Spaandonk
  4.0/5

  Zei: "Iedereen was erg enthousiast"
  Het was weer super leuk! Iedereen was erg enthousiast.

  Ontdek deze activiteit
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.