Hoi, ik ben Yvo

Ik verzorg al 6 jaar workshops

Ik wist dat ik een diepe voorliefde had voor tekenen; Al vanaf de basisschool deed ik het graag! Klasgenootjes vroegen vaak aan mij om iets te tekenen, gewoon zomaar of voor hun schoolproject. Dit bleef altijd wel een diepe hobby van me, zelfs toen mijn latere studierichting ICT werd. Het is een deel van me dat eigenlijk alleen maar verder gegroeid is; iets creëren waar mensen blij van worden.

Het is een diepe passie van mij, die ik dan ook graag deel. Het maken van tekeningen, schilderijen, muurschilderingen vind ik leuk om te doen. Daarnaast is het geven van grafitti curssen is ook erg tof om te doen, vooral als je ziet dat jou enthousiasme als een vonk overslaat op de rest van de groep. Lekker spelenderwijs, creatief en kleurrijk bezig zijn. Écht samen iets maken! Een mooi aandenken van een verjaardag, of dat leuke bedrijfsfeest!0 recensies

Yvo heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2024 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.