Koken
Tajine koken met Mahir

Ontdek de rijke en traditionele Marokkaanse keuken met een inspirerende Tajine workshop

Ruik en proef de rijkste kruiden en specerijen uit het Mediterane

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

2 uur

Deelnemers

7-50

Leeftijd

Vanaf 16 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Deelname via

Messenger

9,50 per persoon

Start aanvraag

Ruik en proef de rijkste kruiden en specerijen uit het Mediterane

De Tagine is een Marokkaanse kookpot waarin de heerlijkste gerechten bereid kunnen worden. Mijn naam is Mahir en met deze Tagine workshop verwelkom ik jullie in de authentieke Marokkaanse keuken. Ik geef jullie een inzicht in Traditionele Marokkaanse kooktechnieken en leer jullie alles over de m...

De Tagine is een Marokkaanse kookpot waarin de heerlijkste gerechten bereid kunnen worden. Mijn naam is Mahir en met deze Tagine workshop verwelkom ik jullie in de authentieke Marokkaanse keuken. Ik geef jullie een inzicht in Traditionele Marokkaanse kooktechnieken en leer jullie alles over de meest smaakvolle specerijen als Ras el hanout en Zafran. 

Hoe gaan we te werk

Via Zoom zijn de lessen live te volgen bij jou in de huiskamer! Doordat ik jullie kan zien kan ik jullie begeleiden op afstand! Nadat je gereserveerd hebt krijg je een mail waarin vermeld staat welke ingrediënten en materialen jij nodig hebt om de workshop te kunnen volgen. Mocht je nog vragen hebben aarzel dan niet en stuur mij snel een berichtje. Tot snel!

Goed om te weten

Waar moet ik zelf voor zorgen?

 • Computer, telefoon of tablet
 • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Messenger
Profielfoto van Mahir

11 jaar actief

Mahir Zekari

5.00 3
Over de aanbieder

Hoi, ik ben Mahir!  Ik ben geboren en getogen in het bourgondische Breda en verzorg al meer dan 10 jaar leuke creatieve en muzikale workshops voor allerlei gelegenheden. Mijn vrienden...

Profiel

Telefoonnummer
0642115512

3 recensies

Mahir scoort gemiddeld een 5.00

5.00 van 5.00
Gemiddelde score
5.00
 • LI
  Linda Hens
  5.0/5

  Zei: "Fun en zeer goed "aan elkaar gepraat""
  Iedereen heeft enorm genoten van de workshop. Veel lovende complimenten. Een dikke pluim voor Mahir die dit gegeven hebben, het was fun en zeer goed "aan elkaar gepraat". Ook het concept werd goed uitgewerkt.

  Ontdek deze activiteit
 • SA
  Sabine Casano
  5.0/5

  Zei: "In de wolken"
  Eerst en vooral wens ik jullie te bedanken voor de schitterende animatie afgelopen zaterdag. Mahir deed dit super en de kinderen waren in de wolken. Ik poste een FB bericht. Indien gewenst mogen jullie dit delen op jullie pagina.

  Ontdek deze activiteit
 • BU
  Bureau voor Reuring
  5.0/5

  Zei: "Ene groot succes"
  Het evenement van ING was ene groot succes. De gasten waren erg enthousiast, ook over de RAP-workshop. Dank voor de bijdrage hieraan! Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!

  Ontdek deze activiteit
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.