Showdance
Twerken met Antoni

Twerken met Antoni tijdens een leuke en energieke twerk workshop

Workshop twerking voor iedere gelegenheid voor particulieren en bedrijven

Online deelname vanaf je computer, telefoon of tablet.

Duur

1,5 uur

Deelnemers

1-50

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Deelname via

Zoom

28,50 per persoon

Start aanvraag

Workshop twerking voor iedere gelegenheid voor particulieren en bedrijven

Het is bewezen met wetenschappelijke studies: Dansen is gezond. Dat geldt ook voor twerken, de dansstijl die helemaal hot is. Schudden met je billen en je heupen op de maat van de muziek is de perfecte manier om aan je conditie te werken. Mijn naam is Antoni en ik leer jullie graag de fijne knee...

Het is bewezen met wetenschappelijke studies: Dansen is gezond. Dat geldt ook voor twerken, de dansstijl die helemaal hot is. Schudden met je billen en je heupen op de maat van de muziek is de perfecte manier om aan je conditie te werken. Mijn naam is Antoni en ik leer jullie graag de fijne kneepjes van het twerken.

Tijdens de workshop twerken leer ik jullie eerst de basis begrippen van deze manier van dansen. Vervolgens gaat jullie groep aan de slag met het instuderen van een echte twerk. Het goede nieuws is dat je het eigenlijk niet snel fout kunt doen. Je hebt alleen ritmegevoel nodig.

Hoe werkt het
Via Zoom zijn de lessen live te volgen bij jou in de huiskamer! Doordat ik jullie kan zien kan ik als docent jullie begeleiden op afstand! Ben jij niet met een groep en wil jij toch een leuke twerk workshop volgen dat kan! Iedere maandag tot en met donderdagavond zijn er dans lessen vanaf 19.00 uur!

Goed om te weten

Waar moet ik zelf voor zorgen?

 • Computer, telefoon of tablet
 • Internet

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor start activiteit.

Online deelnemen

Download en installeer Zoom gratis op een computer, telefoon of tablet. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een link en informatie over hoe de deelname plaatsvindt.

Download Zoom
Profielfoto van Antoni

11 jaar actief

Antoni Wanders

4.91 17
Over de aanbieder

Ik nodig jullie graag uit in mijn wereld van dans en beweging. Mijn liefde en passie voor dansen is een levensstijl geworden; ik ben een danser in hart en nieren! Ik ben ooit begonnen met dansen...

Profiel

Telefoonnummer
0648185390

17 recensies

Antoni scoort gemiddeld een 4.91

4.91 van 5.00
Gemiddelde score
4.91
 • AM
  Amber de Vos
  5.0/5

  Zei: "Super leuk"
  Superleuke burlesque workshop gehad!

  Ontdek deze activiteit
 • TE
  Tessa Pérez Mera-van Swieten
  5.0/5

  Zei: "We hebben de grootste lol gehad"
  Wij hebben afgelopen weekend voor een vrijgezellendag een twerkworkshop gevolgd bij Antoni en het was echt hilarisch. We hebben ons rot gelachen, maar werden ook hard aan het werk gezet met een choreografie. De tijd vloog voorbij en we hebben de grootste lol gehad, mede dankzij de geweldige humor en energie van Antoni. Ik kan zo'n workshop dus alleen maar aanraden

  Ontdek deze activiteit
 • MA
  Martine De Kruif
  5.0/5

  Zei: "Leuke instructeur"
  leuke instructeur! leuke les

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2021 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.