Stage Fighting met Jairsingho

Altijd al willen vechten zoals je dat ziet in films?

Zet een vechtscène neer zoals in een film!

Prijs p.p.

€ 27,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-50

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Urban

Zet een vechtscène neer zoals in een film!

Altijd al eens willen deelnemen aan een echte vechtscène? Mijn naam is Jairsingho en in de workshop stage fighting laat ik jullie zien hoe je een zo realistisch mogelijk gevecht nabootst. We gaan aan de slag met de basistechnieken van stage fighting om uiteindelijk zelf in tweetallen als ...

Altijd al eens willen deelnemen aan een echte vechtscène? Mijn naam is Jairsingho en in de workshop stage fighting laat ik jullie zien hoe je een zo realistisch mogelijk gevecht nabootst. We gaan aan de slag met de basistechnieken van stage fighting om uiteindelijk zelf in tweetallen als een echte pro aan te werk te gaan. Durf jij het aan?

We beginnen de workshop met een korte uitleg over wat stage fighting nou daadwerkelijk is en wat er allemaal bij komt kijken. Daarna neem ik op een interactieve manier de basistechnieken met jullie door. We behandelen allerlei leuke tips en trucs die jullie in staat stellen om een nepgevecht er zo echt mogelijk uit te laten zien. De verschillende technieken worden vervolgens geoefend in tweetallen. Veiligheid staat tijdens deze workshop uiteraard te allen tijde voorop! Tijdens een nepgevecht heb je ook te maken met het gebruik van je stem om je bewegingen extra kracht bij te zetten. Door je stem op de juiste manier te gebruiken creëer je een realistisch nepgevecht. Als de rollen zijn verdeeld en de technieken zijn geoefend is het tijd om het aangeleerde naar elkaar toe te presenteren. Je zult zien… Bruce Lee is er niets bij!

Deze workshop stage fighting kan ik door heel Nederland en België  bij jullie op locatie verzorgen. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is voldoende ruimte waar we lekker kunnen dansen. 

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

  • Energizer
  • Uitdagend
  • Ijsbreker
  • Samenwerken

Wat is inbegrepen?

  • Geluid
  • Presentatie
  • Battle

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 7 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

  • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda

Profielfoto van Jairsingho

Sinds kort actief

Jairsingho

Over de aanbieder

Ik kwam er al op héél jonge leeftijd achter dat ik een enorme passie heb voor dans en muziek, wat zich vertaalt in talent. Mijn Portuguese en Antilliaanse roots leveren een...

Profiel

Telefoonnummer
0655569527

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/altijd-al-willen-vechten-zoals-je-dat-ziet-in-films-d14b4&ref=1117

0 recensies

Jairsingho heeft nog geen beoordelingen ontvangen.
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.