Rap met Mohamed

Creatief aan de slag met Taal & Muziek

Sla de spijker op zijn kop tijdens de rap workshop met cd opname

Prijs p.p.

€ 32,-

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Hiphop

Sla de spijker op zijn kop tijdens de rap workshop met cd opname

Sla de spijker op zijn kop met een krachtige raptekst. Soms heb je niet veel woorden nodig om iets te zeggen. Het gaat om de selectieve kracht en combinatie van woorden, de flow en een harde beat waarop de magie ontstaat. Hoi mijn naam is Mo, en tijdens de rap workshop gaan wij samen experimente...

Sla de spijker op zijn kop met een krachtige raptekst. Soms heb je niet veel woorden nodig om iets te zeggen. Het gaat om de selectieve kracht en combinatie van woorden, de flow en een harde beat waarop de magie ontstaat. Hoi mijn naam is Mo, en tijdens de rap workshop gaan wij samen experimenteren en ontdekken hoe je de smaak van woordkunst te pakken krijgt. Naast de educatieve elementen brengt het heel veel lol en vertier met zich mee! Perfect voor teambuilding, vrijgezellenfeesten, cultuurdagen, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes. Kortom een gezellige workshop voor jong en oud met inhoud.

Ik ben vooral van het doen en daarom gaan we al gauw na een korte uitleg over de inhoud van de workshop aan de slag met het uitkiezen van een pakkende beat. In groepjes gaan wij gezellig brainstormen over wat een toffe onderwerp zou kunnen zijn.

Terwijl de beat op de achtergrond afspeelt raken jullie geïnspireerd en gaan wij gezamenlijk een refreintje en een rap coupletten verzinnen.

Ik help jullie gaandeweg hoe je de juiste flow te pakken krijgt en het stroomlijnen van je zins opbouw; Wanneer iedereen ready is gaan jullie de teksten en rap skills opnemen met een professionele mobiele studio. Wanneer alle opnames gemaakt zijn mix ik het geheel af zodat jullie de rap overal kunnen laten horen. Het is vooral belangrijk dat iedereen in een relaxte sfeer kan genieten van het proces en de ervaringen die jullie met elkaar delen. En tegelijkertijd een hoop nieuwe dingen leren over het schrijven van een krachtige rap tekst!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • CD Opname
 • Rap op Maat
 • Mobiele Studio
 • Muzikaal
 • Mogelijk door heel NL & BE
 • Grote groepen korting

Wat is inbegrepen?

 • Geluid
 • Microfoon
 • Studio
 • Schrijfwaren
 • Beats

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Centrum, Breda

Veelgestelde vragen

Kan de workshop ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de workshop?

Nee, al mijn workshops zijn inclusief alle materialen en middelen.

Profielfoto van Mohamed

15 jaar actief

Mohamed

Over de aanbieder

Hi, Ik ben Mohamed! Ik ben 32 jaar en woon in het prachtige Etten-leur. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen met mij gezin, leuke restaurants bezoeken en van stadsfotografie. Sinds jongs af...

Profiel

Telefoonnummer
0625495693

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/creatief-aan-de-slag-met-taal-muziek-78399&ref=1055

10 recensies

Mohamed scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • MA
  Marie-Sofie
  5.0/5

  Zei: "Nogmaals bedankt voor uw tijd en enthousiasme!"
  Beste Mohamed, We hebben ons ongelooflijk geamuseerd met de graffiti workshop, iedereen vond het de max, in het bijzonder Delphine die niet goed wist wat ze moest verwachten. Je had de groep goed mee en we hebben meer mogen doen dat we hadden durven verwachten - het feit dat haar naam op een muur in Gent staat is iets waar Delphine nog jaren over zal spreken! Ik denk trouwens dat onze kunstwerken tentoon zullen gesteld worden tijdens haar trouwfeest! Nogmaals bedankt voor uw tijd en enthousiasme!

  Ontdek deze activiteit
 • DA
  Daan Kuiper
  5.0/5

  Zei: "Goed geregeld en erg leuk om te doen"
  Hi Mohamed, Wij hebben gister genoten van de dag! De workshops waren goed geregeld en erg leuk om te doen en zullen we voor de toekomst zeker onthouden als activiteit. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar de alle foto’s, filmpjes en natuurlijk de afgemixte rap.

  Ontdek deze activiteit
 • CO
  Corry Oosterhoorn
  5.0/5

  Zei: "Weer helemaal tevreden"
  Beste Mohamed, De deelnemers waren weer zeer enthousiast en de eindresultaten worden gebruikt bij de verkiezingscampagne van de betreffende OR. Dus weer helemaal tevreden. Op naar een volgende keer! Hartelijke groet, Corry

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.