Light Graffiti met Denis

Creatief tekenen met licht

Maak de meest verbluffende creaties tijdens de light graffiti experience.

Prijs p.p.

€ 28,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-40

Leeftijd

Vanaf 12 jaar

In- / Outdoor

Indoor

Type

Workshop

Categorie

Fotografie

Maak de meest verbluffende creaties tijdens de light graffiti experience.

Het ziet er complex uit maar het is super simpel, fun en verrassend! Het proces is van begin tot einde alleen maar lachen, experimenteren, uitproberen en de resultaten zijn oogverblindend. Het maakt niet uit in welke vorm, voor welke doelgroep of gelegenheid. Deelnemers hebben bij de workshop ...

Het ziet er complex uit maar het is super simpel, fun en verrassend! Het proces is van begin tot einde alleen maar lachen, experimenteren, uitproberen en de resultaten zijn oogverblindend. Het maakt niet uit in welke vorm, voor welke doelgroep of gelegenheid. Deelnemers hebben bij de workshop Light Graffiti al snel de smaak te pakken en gaan steeds meer willen uitproberen. Jullie hebben elkaars hulp nodig en vullen elkaar aan met ideeën, er is een hoop interactie dus wat dat betreft is het een gezellige teambuilding activiteit voor jong en oud. Tot slot als cadeautje voor jezelf houden jullie er een mooie foto en een leuke herinnering aan over!

Mijn naam is Denis en samen met mij gaan jullie deze verrassende uitdaging aan. Wat hebben we daarvoor nodig? Humor, creativiteit, zaklampen en een donkere ruimte. En uiteraard mijn camera waarmee we onze fantastische licht graffiti gaan vastleggen. Ik geef jullie allerlei basistechnieken, tips en tricks hoe je de mooiste Light Graffiti maakt! Jullie gaan de ideeën op papier schetsen zodat we het concept in beeld hebben en hoe bepaalde vormen en patronen tot stand komen. Wanneer iedereen zover is met het ontwerpen dan is het tijd voor de knaller! Met behulp van zaklampen en een donkere ruimte gaan jullie de ‘licht graffiti concepten’ tot leven brengen. 

Deze workshop light graffiti verzorg door heen Nederland en België gewoon bij jullie op locatie. Het enige wat jullie hiervoor dienen te verzorgen is een donkere ruimte verder neem ik alle nodige spullen mee. Tot snel!

Goed om te weten

Wat maakt deze workshop zo uniek?

 • Fun
 • Creatief
 • Out of the Box

Wat is inbegrepen?

 • Lampjes
 • Eindresultaten na afloop
 • Professionele Camera's

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 14 dagen voor start activiteit.

Dit kun je verwachten

Veelgestelde vragen

Kan de workshop ook doorgaan bij minder dan 10 personen?

Bij minder dan 10 deelnemers kan de workshop uiteraard ook gewoon doorgaan mits er betaald wordt voor het minimale aantal deelnemers.

Moeten wij zelf nog iets voorzien voor de workshop?

Nee, al mijn workshops zijn inclusief alle materialen en middelen.

Profielfoto van Denis

1 jaar actief

Denis

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Denis! Ik ben al van jongs af aan een allround creatieveling met een grote passie voor audiovisuele vormgeving. Het maken van videoproducties is ooit begonnen als een leuke hobby...

Profiel

Telefoonnummer
0642073225

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/creatief-tekenen-met-licht-046d7&ref=1079

17 recensies

Denis scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • IL
  Ilse Daems
  4.5/5

  Zei: "Erg enthousiast"
  Ik wou maar even laten weten dat men erg enthousiast was over de graffiti workshop gisteren in Dendermonde. Altijd leuk om te horen toch? Misschien tot een volgende keer.

  Ontdek deze activiteit
 • VA
  Vanessa Put
  5.0/5

  Zei: "Schitterend"
  Hey Denis, Ik heb de clip bekeken, het is om het in 1 woord te zeggen : SCHITTEREND Echt waar, kei goed gedaan! Die stukken zwart wit daartussen en dan met die oudjes op de bank! Gewoon prachtig om te zien! Jij bent geweldig. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten, voor ons, maar vooral voor onze belgische Marilyn BEDANKT! Vanessa

  Ontdek deze activiteit
 • SO
  Sofie
  5.0/5

  Zei: "Schitterend resultaat"
  Wat een schitterend resultaat! Super! Ikzelf heb geen foto's, maar ik vraag het eventjes rond en van zodra ik er heb, stuur ik ze door.

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2022 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.