Zelfverdediging met Clint

De leukste Workshop Zelfverdediging

Weerbaar in elke situatie!

Prijs p.p.

€ 44,50

Duur

1,5 uur

Deelnemers

10-100

Leeftijd

10 t/m 80 jaar

In- / Outdoor

In- en Outdoor

Type

Workshop

Categorie

Vechtsport

Weerbaar in elke situatie!

Tijdens mijn Workshop Zelfverdediging , ook wel verdedigingssport genoemd, ga ik je verschillende vaardigheden leren. Denk hierbij aan: jezelf sterker voelen, leren je eigen grenzen aan te geven en jezelf weerbaar over laten komen naar de buitenwereld. Ook leer ik je bepaalde technieken zodat...

Tijdens mijn Workshop Zelfverdediging, ook wel verdedigingssport genoemd, ga ik je verschillende vaardigheden leren. Denk hierbij aan: jezelf sterker voelen, leren je eigen grenzen aan te geven en jezelf weerbaar over laten komen naar de buitenwereld. Ook leer ik je bepaalde technieken zodat je op verschillende aanvallen kunt reageren, zoals het overnemen van bepaalde pak/grijp bewegingen of juist het ontwijken van aanvallen. Ook help ik je bij andere zelfverdedigingsoefeningen, zoals stoten, trappen en bepaalde situaties die zich op de grond afspelen. Daarnaast geven ik je ook nog enkele zelfverdediging tips. Deze sportieve workshop is verdeeld in twee delen.

In het eerste deel van de Workshop Zelfverdediging ga ik op een interactieve manier de deelnemers ophypen en opwarmen. Dit doe ik op een manier waarbij je direct je grens verlegd en zelfvertrouwen opbouwt. Een van de voordelen van deze warming-up is dat je jezelf veilig en sterk gaat voelen. Dat is iets wat ik iedereen mee wil geven.

Het tweede deel van de workshop bestaat uit oefeningen die je in tweetallen uitvoert. Je leert hoe je jezelf moet verdedigen tegen mensen met kwade intenties. Samenwerken is tijdens deze workshop erg belangrijk. Je past de technieken op elkaar toe, dus het is wenselijk dat er goed geluisterd wordt. Niemand wil met blauwe plekken naar huis.

Binnen de Workshop Zelfverdediging wordt er gewerkt aan de volgende vijf kernvaardigheden;

Doorzettingsvermogen
Durven
Fysieke vaardigheden ontwikkelingen
Overwinnen
Zelfvertrouwen

Voor deze workshop is het belangrijk dat de deelnemers gemakkelijke kleding en schoenen dragen. Ik zorg voor de rest!

Goed om te weten

Wat maakt deze Workshop zo uniek?

 • Altijd maatwerk
 • Voor jong en oud
 • Bij jullie op locatie

Annuleringsservice

Kosteloos annuleren tot 5 dagen voor start activiteit.

Waar kan deze workshop verzorgd worden?

Op jullie eigen locatie (€0.19 p/km)

 • Heel Nederland

Op mijn eigen locatie
Adres: Breda

Profielfoto van Clint

Sinds kort actief

Clint

Over de aanbieder

Ik wil iedereen meegeven dat je mag durven! Durven om jezelf te vertrouwen, voor jezelf op te komen en jezelf te laten zien. Dat iedereen geweldig is, maar dat jij bepaalt of mensen dit mogen...

Profiel

Telefoonnummer
0642822804

Delen met vrienden en familie?

Gebruik deze URL om de hierboven getoonde activiteiten te delen.

https://www.booqent.com/workshops/de-leukste-workshop-zelfverdediging-a1f63&ref=1318

8 recensies

Clint scoort gemiddeld een

van 5.00
Gemiddelde score
 • DE
  Debby de Turck
  5.0/5

  Zei: "Iedereen heeft ervan genoten"
  Bij deze wens ik even te melden dat de workshop van afgelopen zaterdag super was ! Goede communicatie op voorhand nav file Leuke intro Leuke dans (al gaan we nog heel erg moeten oefenen om dit er deftig te laten uitzien in september op de trouw !) Iedereen heeft ervan genoten !! Bedankt (en vooral voor onze choreograaf Clint ) ! Ik raad jullie zeker aan bij vrienden.

  Ontdek deze activiteit
 • CR
  Crisje Traats
  5.0/5

  Zei: "Laaiend enthousiast over de dansworkshops"
  Via deze weg wil ik jou enorm bedanken voor de leuke dag! Zowel de leerlingen als collega's waren laaiend enthousiast over de dansworkshops!

  Ontdek deze activiteit
 • SO
  Sofie
  4.5/5

  Zei: "De workshop was enorm leuk!"
  Beste De workshop was enorm leuk!! We zijn allemaal heel benieuwd naar het resultaat. Weet jij wanneer de video klaar zou zijn? Alvast bedankt, Sofie

  Ontdek deze activiteit
Alle recensies bekijken
©2023 BooQent Platform - Met en ontwikkeld in Breda & Maassluis.
Gebruik van deze site, als onderdeel van BooQent VOF, houdt in dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde aanbieders.